Închide meniul

Ovidiu Haţegan se gândeşte la revenirea pe teren! Cum se simte după infarctul suferit anul trecut: „Nu vreau să mă grăbesc!”

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 21:52

Reclamă
Ovidiu Haţegan se gândeşte la revenirea pe teren! Cum se simte după infarctul suferit anul trecut: „Nu vreau să mă grăbesc!

Ovidiu Haţegan se gândeşte la revenirea pe teren şi a anunţat cum se simte după infractul suferit anul trecut

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / Hepta

Ovidiu Haţegan se gândeşte la revenirea pe teren, la mai bine de un după infarctul miocardic suferit. Arbitrul român a fost prezent la evenimentul caritabil organizat de Mihai Neşu, şi a oferit declaraţii despre starea sa de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan nu a mai arbitrat de mai bine de un an, de când a suferit un infarct miocardic.

Ovidiu Haţegan se gândeşte la revenirea pe teren şi a anunţat cum se simte după infarctul suferit anul trecut

Ovidiu Haţegan s-a bucurat de faptul că a luat parte la evenimentul caritabil, la care s-a aflat pe teren, împărţind ordine. Centralul român le-a mulţumit tuturor celor care au rămas alături de el, în perioada în care a stat departe de terenul de joc.

De asemenea, Haţegan a declarat că nu vrea să ia o decizie prirpită şi să revină brusc pe terenul de joc, astfel că va mai aştepta până va fi din nou la centrul unui meci oficial.

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Reclamă

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, a declarat Ovidiu Haţegan.

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren luna trecută, la un meci amical

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an. Arbitrul român a fost prezent la duelul pe care UTA l-a susţinut cu echipa U18 a clubului arădean.

Oficialii celor de la UTA au postat imediat un mesaj pe contul oficial de Facebook. Arădenii s-au declarat bucuroşi să-l revadă pe teren pe centralul român în vârstă de 42 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa de seniori a disputat un joc școală cu echipa U18 a clubului. Partida a fost oficiată de Ovidiu Hațegan, revenit pe gazon după o lungă perioadă.

Îi mulțumim că a răspuns pozitiv invitației noastre și ne bucurăm să-l revedem făcând ceea ce iubește”, au notat cei de la UTA, pe Facebook.

De asemenea, după primul meci bifat după o pauză de mai bine de un an, s-a aflat şi care este planul arbitrului român. Conform digisport.ro, Ovidiu Haţegan vrea să fie refăcut 100% înainte de a fi in nou la dispoziţia Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Totodată, centralul de 42 de ani nu se gândeşte să revină pe teren la un meci din Liga 1, cel puţin până la finalul sezonului, până se va pune la punct cu pregătirea fizică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și