Închide meniul

Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 22:35

Reclamă
Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Dan Petrescu l-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Dan Petrescu la meciul CFR Cluj - FC U Craiova / ProfiMedia

Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj. Joi seară, fosta campioană a obţinut calificarea în preliminariile Conference League, după ce a învins FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de baraj pentru cupele europene, Dan Petrescu a anunţat că vrea să îşi ducă la bun sfârşit înţelegerea pe care o are cu echipa din Gruia. Cu toate acestea, Petrescu l-ar fi anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj, potrivit gsp.ro.

Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Petrescu a amânat plecarea în vacanţă pentru a rămâne la Cluj şi pentru a discuta despre viitorul său cu patronul fostei campioane. După victoria cu FC U Craiova, Dan Petrescu i-a salutat normal pe jucătorii săi şi nu i-a anunţat de vreo plecare. Cu toate acestea, situaţia nu este un clară la Cluj, deoarece nu au fost stabilite cantonamentele de pregătire din această vară.

Potrivit sursei mai sus menţionate, cele două părţi încearcă să ajungă la un acord ca nimeni să nu plătească în cazul unei despărţiri. Dan Petrescu, care are o clauză de reziliere de 400.000 de euro, a fost de acord să amâne plata a cel puţin 6 salarii.

Dan Petrescu: „Am mai multe oferte, dar din Coreea nu”

„Bursucul” a anunţat, înaintea meciului cu oltenii lui Mititelu, că are mai multe oferte pentru a pleca de pe banca clujenilor. A oferit declarații și despre presupusa ofertă pe care o are din Coreea de Sud.

Reclamă
Reclamă

Dan Petrescu a transmis clar că vrea să rămână la CFR Cluj, însă decizia finală în privința viitorului său la echipa clujeană va fi luată de patronul Neluțu Varga.

„Am mai multe oferte, dar din Coreea nu. Am din alte țări, dar mai am contract un an, nu pot să ascult ofertele până când patronul nu-ți dă acordul. Mai am contract un an, știți clauza pe care o am”, a declarat Petrescu, într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a revenit ultima oară la CFR Cluj în sezonul 2021/22, atunci când l-a înlocuit pe Marius Şumudică după 9 etape. În acel sezon, CFR Cluj a obţinut titlul de campioană.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și