Închide meniul

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0: „La asta mă aşteptam!”. Ce a spus despre viitorul său

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2023, 23:46

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0: „La asta mă aşteptam!. Ce a spus despre viitorul său

Dan Petrescu a răbufnit când a fost întrebat de Marius Şumudică

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dan Petrescu a avut prima reacţie după meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 1-0, care a fost finala barajului pentru prezenţa în Conference League. După ce a ratat titlul, gruparea din Gruia şi-a jucat ultima şansă pentru calificarea în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul 2 preliminar al Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute. Au şi jucat în superioritate numerică după cartonaşul roşu primit de starul lui Mititelu, Juan Bauza (68). În prima repriză de prelungiri, fundaşul Denis Kolinger a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Petrila (97). Până la final a fost eliminat şi Huyghebaert, belgianul care abia intrase pe teren. Au continuat să fie incidente pe teren. CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 1-0 şi să obţină calificarea în Conference League.

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0

La mine nu trece liniştea aşa, tensiunea rămâne 2-3 zile. Mă aşteptam la prelungiri şi penalty-uri. Nu am câştigat niciodată la penalty-uri şi am zis că, la ce an a fost, ne dă portarul lor gol la ultima fază.

Am făcut un sezon destul de bun, 63 de meciuri. Hai să vedem care e următoarea echipă din România cu 16 meciuri în Europa. Jucătorii noştri chiar nu mai puteau.

Nu am defilat niciodată, tot timpul a fost în ultima etapă. Nu încercaţi să spuneţi că e un sezon ratat, nu a fost aşa. Jucăm în Conference League. Acum sunt foarte obosit. Vedem, mă întâlnesc cu patronul şi vorbim (n.r. despre viitorul lui)„, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro.

Reclamă

„Bursucul” a anunţat, înaintea meciului cu oltenii lui Mititelu, că are mai multe oferte pentru a pleca de pe banca clujenilor. A oferit declarații și despre presupusa ofertă pe care o are din Coreea de Sud.

Dan Petrescu a transmis clar că vrea să rămână la CFR Cluj, însă decizia finală în privința viitorului său la echipa clujeană va fi luată de patronul Neluțu Varga.

Am mai multe oferte, dar din Coreea nu. Am din alte țări, dar mai am contract un, nu pot să ascult ofertele până când patronul nu-ți dă acordul. Mai am contract un an, știți clauza pe care o am.

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să decid eu după meci dacă rămân. Eu vă zic realitatea, mai am un an de contract și vreau să-l duc la capăt dar nu depinde de mine. Se va știi mai bine după meciul de mâine.

Prin câte am trecut eu în 6 ani aici ce să mai zic. Bergodi e un antrenor senzațional, un gentleman. Asta e realitatea în momentul de față, mai am un an de contract. Nu am ce să zic, s-a mai întâmplat așa”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Bauza

Cel mai bun arbitru român l-a eliminat pe Bauza pentru două cartonaşe galbene în a doua repriză a meciului de la Cluj. Echipa lui Adrian Mititelu a cerut şi un penalty în prima repriză.

În minutul 68, Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben lui Bauza, care a fost trimis la cabine. Argentinianul a contestat decizia arbitrului din Carei şi i-a cerut să consulte VAR-ul.

Adrian Mititelu Jr. a avut un derapaj la adresa lui Istvan Kovacs, imediat după eliminarea lui Bauza. „Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc„, a scris Adrian Mititelu Jr. pe reţelele de socializare.

Nu a fost singura decizie a lui Istvan Kovacs care a stârnit furia oltenilor. În minutul 8, FC U Craiova a cerut un penalty după ce mingea l-ar fi lovit în mână pe Cristi Manea.

Cum a judecat cel mai bun arbitru din România această fază? Cum a analizat VAR?„, s-a întreabat, ironic, Adrian Mititelu Jr.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și