Închide meniul

Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 22:35

Reclamă
Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Dan Petrescu l-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Dan Petrescu la meciul CFR Cluj - FC U Craiova / ProfiMedia

Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj. Joi seară, fosta campioană a obţinut calificarea în preliminariile Conference League, după ce a învins FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de baraj pentru cupele europene, Dan Petrescu a anunţat că vrea să îşi ducă la bun sfârşit înţelegerea pe care o are cu echipa din Gruia. Cu toate acestea, Petrescu l-ar fi anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj, potrivit gsp.ro.

Dan Petrescu a luat decizia în privinţa viitorului său! L-a anunţat pe Neluţu Varga că vrea să plece de la CFR Cluj

Petrescu a amânat plecarea în vacanţă pentru a rămâne la Cluj şi pentru a discuta despre viitorul său cu patronul fostei campioane. După victoria cu FC U Craiova, Dan Petrescu i-a salutat normal pe jucătorii săi şi nu i-a anunţat de vreo plecare. Cu toate acestea, situaţia nu este un clară la Cluj, deoarece nu au fost stabilite cantonamentele de pregătire din această vară.

Potrivit sursei mai sus menţionate, cele două părţi încearcă să ajungă la un acord ca nimeni să nu plătească în cazul unei despărţiri. Dan Petrescu, care are o clauză de reziliere de 400.000 de euro, a fost de acord să amâne plata a cel puţin 6 salarii.

Dan Petrescu: „Am mai multe oferte, dar din Coreea nu”

„Bursucul” a anunţat, înaintea meciului cu oltenii lui Mititelu, că are mai multe oferte pentru a pleca de pe banca clujenilor. A oferit declarații și despre presupusa ofertă pe care o are din Coreea de Sud.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu a transmis clar că vrea să rămână la CFR Cluj, însă decizia finală în privința viitorului său la echipa clujeană va fi luată de patronul Neluțu Varga.

„Am mai multe oferte, dar din Coreea nu. Am din alte țări, dar mai am contract un an, nu pot să ascult ofertele până când patronul nu-ți dă acordul. Mai am contract un an, știți clauza pe care o am”, a declarat Petrescu, într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a revenit ultima oară la CFR Cluj în sezonul 2021/22, atunci când l-a înlocuit pe Marius Şumudică după 9 etape. În acel sezon, CFR Cluj a obţinut titlul de campioană.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și