Închide meniul
VIDEO

Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez! Un fan a lovit un jucător, iar meciul a fost suspendat

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 23:07

Reclamă
Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez! Un fan a lovit un jucător, iar meciul a fost suspendat

Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez

Jucătorul lui Rodez, rămas inconştient după ce a fost rănit de un fan/ Profimedia

Au fost momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez, din etapa a 38-a din Ligue 2. Meciul a fost întrerupt definitiv, după ce un fan a intrat pe stadion şi a rănit un jucător de la Rodez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bordeaux este echipa la care evoluează şi fostul jucător de la Farul, Alexi Pitu. Francezii luptă pentru promovarea în prima ligă din Franţa, fiind la egalitate de puncte cu Metz, formaţia de pe locul doi din Ligue 2, înaintea ultimei etape.

Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez

Rodez a reuşit să deschidă scorul în minutul 22, Buades reuşind să înscrie. Imediat după ce a marcat, mijlocaşul a rămas întins pe gazon, după ce un fan a intrat pe teren.

Suporterul se pare că l-a împins pe marcatorul golului. Buades a rămas inconştient pe gazon, iar medicii au intervenit de urgenţă.

Reclamă

Arbitrul partidei a luat decizia de a întrerupe meciul, iar jucătorii au mers la vestiare.

În cele din urmă, Buades şi-a revenit, însă a fost evacuat de urgenţă de pe arena celor de la Bordeaux, anunţă presa din lequipe.fr.

Aceeaşi sursă citată mai sus a anunţat ulterior că meciul nu se va mai relua, iar oficialii celor două formaţii vor ţine o conferinţă de presă, după cele întâmplate.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, fanii lui Bordeaux au umplut arena pentru meciul cu Metz. Trupa lui Alexi Pitu ar fi putut promova, având nevoie de victorie în partida cu Rodez. Sporterii au venit în număr mare încă de la încălzirea jucătorilor.

Alexi Pitu, elogiat de jurnaliștii din Franța după prestaţiile de la Bordeaux

Alexi Pitu a fost elogiat de jurnaliștii din Franța. Tânărul fotbalist al lui Bordeaux a impresionat până acum în liga a doua franceză, având prestații solide.

Transferat de Bordeaux de la Farul, pentru 2 milioane de euro, Alexi Pitu a avut nevoie de puțin timp de adaptare, iar acum este lăudat de jurnaliștii francezi.

„A confirmat prin jocurile bune făcute cu Nimes şi Guingamp. E un jucător venit în iarnă, ‘pe vârfuri’, despre care am spus că e puţin prea firav pentru Ligue 2, un campionat dur. Dar începe să-şi croiască drumul.

Un jucător talentat, care va avea cu siguranţă un viitor cu naţionala României, deci trebuie să-i acordăm timpul necesar. Arată deja lucruri bune, cu toate că a jucat puţin”, a scris Girondins4ever.com

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și