Închide meniul
VIDEO

Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez! Un fan a lovit un jucător, iar meciul a fost suspendat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 23:07

Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez! Un fan a lovit un jucător, iar meciul a fost suspendat

Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez

Jucătorul lui Rodez, rămas inconştient după ce a fost rănit de un fan/ Profimedia

Au fost momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez, din etapa a 38-a din Ligue 2. Meciul a fost întrerupt definitiv, după ce un fan a intrat pe stadion şi a rănit un jucător de la Rodez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bordeaux este echipa la care evoluează şi fostul jucător de la Farul, Alexi Pitu. Francezii luptă pentru promovarea în prima ligă din Franţa, fiind la egalitate de puncte cu Metz, formaţia de pe locul doi din Ligue 2, înaintea ultimei etape.

Momente dramatice la partida dintre Bordeaux şi Rodez

Rodez a reuşit să deschidă scorul în minutul 22, Buades reuşind să înscrie. Imediat după ce a marcat, mijlocaşul a rămas întins pe gazon, după ce un fan a intrat pe teren.

Suporterul se pare că l-a împins pe marcatorul golului. Buades a rămas inconştient pe gazon, iar medicii au intervenit de urgenţă.

Reclamă

Arbitrul partidei a luat decizia de a întrerupe meciul, iar jucătorii au mers la vestiare.

În cele din urmă, Buades şi-a revenit, însă a fost evacuat de urgenţă de pe arena celor de la Bordeaux, anunţă presa din lequipe.fr.

Aceeaşi sursă citată mai sus a anunţat ulterior că meciul nu se va mai relua, iar oficialii celor două formaţii vor ţine o conferinţă de presă, după cele întâmplate.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, fanii lui Bordeaux au umplut arena pentru meciul cu Metz. Trupa lui Alexi Pitu ar fi putut promova, având nevoie de victorie în partida cu Rodez. Sporterii au venit în număr mare încă de la încălzirea jucătorilor.

Alexi Pitu, elogiat de jurnaliștii din Franța după prestaţiile de la Bordeaux

Alexi Pitu a fost elogiat de jurnaliștii din Franța. Tânărul fotbalist al lui Bordeaux a impresionat până acum în liga a doua franceză, având prestații solide.

Transferat de Bordeaux de la Farul, pentru 2 milioane de euro, Alexi Pitu a avut nevoie de puțin timp de adaptare, iar acum este lăudat de jurnaliștii francezi.

„A confirmat prin jocurile bune făcute cu Nimes şi Guingamp. E un jucător venit în iarnă, ‘pe vârfuri’, despre care am spus că e puţin prea firav pentru Ligue 2, un campionat dur. Dar începe să-şi croiască drumul.

Un jucător talentat, care va avea cu siguranţă un viitor cu naţionala României, deci trebuie să-i acordăm timpul necesar. Arată deja lucruri bune, cu toate că a jucat puţin”, a scris Girondins4ever.com

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și