Închide meniul

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv! Antrenorul român, dorit în conducerea lui Fenerbahce

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 16:58

Reclamă
Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv! Antrenorul român, dorit în conducerea lui Fenerbahce

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv la Fenerbahce

Mircea Lucescu, în timpul unui meci pentru Dinamo Kiev/ Profimedia

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv la Fenerbahce! Antrenorul român este dorit în conducerea clubui de tradiţie din Turcia. În prezent, „Il Luce” este sub contract cu cei de la Dinamo Kiev şi se recuperează după operaţia suferită la începutul lunii trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu se află la Dinamo Kiev din 2020. Deşi a avut oferte pentru a-i părăsi pe ucraineni, tehnicianul român le-a refuzat şi a ales să rămână lângă echipă şi după declanşarea războiului.

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv la Fenerbahce

Conform presei din Turcia, Mircea Lucescu este pe lista celor de la Fenerbahce, însă nu pentru postul de antrenor, ci pentru postul de director sportiv.

Tehnician la trupa turcă ar urma să fie numit Volkan Demirel, iar oficialii clubului vor să-l aducă pe tehnicianul român lângă acesta.

„Volakn Demirel nu va fi singur! Şeful fotbalului va fi Mircea Lucescu. Cu alte cuvinte, echipa va fi încredinţa duo-ului format din Lucescu şi Demirel”, anunţă presa din Turcia.

Reclamă

Fenerbahce a încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Galatasaray, terminând al nouălea sezon consecutiv fără să câştige titlul. Astfel, oficialii turci pregătesc o schimbare în cadrul clubului, şi astfel încearcă să-i aducă pe Demirel şi Lucescu.

Interesul lui Fenerbahce pentru Mirca Lucescu nu este unul nou. Turcii l-au mai ofertat pe parcursul sezonului recent încheiat pe antrenorul român, însă acesta a ales să rămână la Dinamo Kiev.

De altfel, chiar dacă le-a refuzat ofertele, Lucescu a dezvăluit că are o relaţie foarte bună cu oficialii de la Fenerbahce.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Fenerbahce am fost mereu într-o relație de a putea fi antrenorul lor. Am o relație bună cu președintele lor”, declara Mircea Lucescu, în urmă cu ceva timp, pentru digisport.ro.

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv! Antrenorul româân, dorit în conducerea lui Fenerbahce

Mircea Lucescu şi-a făcut apariţia în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev. Antrenorul român în vârstă de aproape 78 de ani se recuperează după operaţia de coxartroză, suferită la începutul lunii mai.

Mircea Lucescu nu poate sta departe de fotbal, nici atunci când se confruntă cu probleme medicale. Deşi oficialii de la Dinamo Kive i-au acordat concediu medical antrenorului român, acesta a fost surprins la antrenamente, în cârje.

Lui „Il Luce” i-a fost recomandat repaus, pentru a se recupera după operaţia de coxartroză suferită pe 1 mai. Durerile foarte mari l-au dus pe tehnicianul român pe masa de operaţia, însă la mai puţin de o lună după intervenţia chirurgicală suferită, acesta a revenit alături de jucătorii săi de la Dinamo Kiev.

Clubul din Ucraina a imortaizat momentul în care Mircea Lucescu s-a alăturat antrenamentelor de la Dinamo Kiev. „Alături de echipă!”, este mesajul postat de oficialii ucraineni, pe contul oficial de Facebook, acolo unde au postat şi o imagine cu tehnicianul român.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și