Închide meniul

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv! Antrenorul român, dorit în conducerea lui Fenerbahce

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 16:58

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv! Antrenorul român, dorit în conducerea lui Fenerbahce

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv la Fenerbahce

Mircea Lucescu, în timpul unui meci pentru Dinamo Kiev/ Profimedia

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv la Fenerbahce! Antrenorul român este dorit în conducerea clubui de tradiţie din Turcia. În prezent, „Il Luce” este sub contract cu cei de la Dinamo Kiev şi se recuperează după operaţia suferită la începutul lunii trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu se află la Dinamo Kiev din 2020. Deşi a avut oferte pentru a-i părăsi pe ucraineni, tehnicianul român le-a refuzat şi a ales să rămână lângă echipă şi după declanşarea războiului.

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv la Fenerbahce

Conform presei din Turcia, Mircea Lucescu este pe lista celor de la Fenerbahce, însă nu pentru postul de antrenor, ci pentru postul de director sportiv.

Tehnician la trupa turcă ar urma să fie numit Volkan Demirel, iar oficialii clubului vor să-l aducă pe tehnicianul român lângă acesta.

„Volakn Demirel nu va fi singur! Şeful fotbalului va fi Mircea Lucescu. Cu alte cuvinte, echipa va fi încredinţa duo-ului format din Lucescu şi Demirel”, anunţă presa din Turcia.

Reclamă

Fenerbahce a încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Galatasaray, terminând al nouălea sezon consecutiv fără să câştige titlul. Astfel, oficialii turci pregătesc o schimbare în cadrul clubului, şi astfel încearcă să-i aducă pe Demirel şi Lucescu.

Interesul lui Fenerbahce pentru Mirca Lucescu nu este unul nou. Turcii l-au mai ofertat pe parcursul sezonului recent încheiat pe antrenorul român, însă acesta a ales să rămână la Dinamo Kiev.

De altfel, chiar dacă le-a refuzat ofertele, Lucescu a dezvăluit că are o relaţie foarte bună cu oficialii de la Fenerbahce.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Fenerbahce am fost mereu într-o relație de a putea fi antrenorul lor. Am o relație bună cu președintele lor”, declara Mircea Lucescu, în urmă cu ceva timp, pentru digisport.ro.

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv! Antrenorul româân, dorit în conducerea lui Fenerbahce

Mircea Lucescu şi-a făcut apariţia în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev. Antrenorul român în vârstă de aproape 78 de ani se recuperează după operaţia de coxartroză, suferită la începutul lunii mai.

Mircea Lucescu nu poate sta departe de fotbal, nici atunci când se confruntă cu probleme medicale. Deşi oficialii de la Dinamo Kive i-au acordat concediu medical antrenorului român, acesta a fost surprins la antrenamente, în cârje.

Lui „Il Luce” i-a fost recomandat repaus, pentru a se recupera după operaţia de coxartroză suferită pe 1 mai. Durerile foarte mari l-au dus pe tehnicianul român pe masa de operaţia, însă la mai puţin de o lună după intervenţia chirurgicală suferită, acesta a revenit alături de jucătorii săi de la Dinamo Kiev.

Clubul din Ucraina a imortaizat momentul în care Mircea Lucescu s-a alăturat antrenamentelor de la Dinamo Kiev. „Alături de echipă!”, este mesajul postat de oficialii ucraineni, pe contul oficial de Facebook, acolo unde au postat şi o imagine cu tehnicianul român.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și