Închide meniul

Mircea Lucescu, în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev! Antrenorul român se recuperează după operaţia suferită

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 16:48

Mircea Lucescu, în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev! Antrenorul român se recuperează după operaţia suferită

Mircea Lucescu, în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în cârje/ Facebook Dinamo Kiev

Mircea Lucescu şi-a făcut apariţia în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev. Antrenorul român în vârstă de aproape 78 de ani se recuperează după operaţia de coxartroză, suferită la începutul lunii mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din iulie 2020. Deşi a izbucnit războiul în Ucraina, antrenorul român a refuzat să părăsească echipa, la care mai are contract până în vara lui 2024.

Mircea Lucescu, în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu nu poate sta departe de fotbal, nici atunci când se confruntă cu probleme medicale. Deşi oficialii de la Dinamo Kive i-au acordat concediu medical antrenorului român, acesta a fost surprins la antrenamente, în cârje.

Lui „Il Luce” i-a fost recomandat repaus, pentru a se recupera după operaţia de coxartroză suferită pe 1 mai. Durerile foarte mari l-au dus pe tehnicianul român pe masa de operaţia, însă la mai puţin de o lună după intervenţia chirurgicală suferită, acesta a revenit alături de jucătorii săi de la Dinamo Kiev.

Clubul din Ucraina a imortaizat momentul în care Mircea Lucescu s-a alăturat antrenamentelor de la Dinamo Kiev. „Alături de echipă!”, este mesajul postat de oficialii ucraineni, pe contul oficial de Facebook, acolo unde au postat şi o imagine cu tehnicianul român.

Reclamă
Mircea Lucescu, în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev/ Facebook Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, în cârje la antrenamentele lui Dinamo Kiev/ Facebook Dinamo Kiev

În locul lui Mircea Lucescu, cei de la Dinamo Kiev l-au numit antrenor interimar pe Oleksandr Shovkovskyi. Acesta a declarat că antrenorul român este constant alături de echipă, chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă.

„Suntem mereu în legătură cu Mister. Astăzi, am vorbit cu el înaintea meciului, ieri de mai multe ori. E constant alături de echipă. Deciziile se iau în funcție de situație, însă, repet, suntem mereu în legătură cu el. Îi dorim să se refacă rapid și să se întoarcă sănătos”, a declarat Oleksandr Shovkovskyi, după un meci câştigat de Dinamo Kiev.

Ce spunea Mircea Lucescu despre afecţiunea pe care o avea

Mircea Lucescu a povestit că afecţiunea pe care o avea, coxartroza, provenea de la condiţiile în care a evoluat pe când era jucător de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte.

Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab”, povestea Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

De altfel, Mircea Lucescu a explicat de ce a ales să rămână în Ucraina pentru a se opera.

„De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev. Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru. Acest lucru este important pentru echipă şi club. Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult. Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune„, a declarat Lucescu, conform paginii de Facebook a clubului Dinamo Kiev.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și