Închide meniul

Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 14:38

Reclamă
Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Coco Gauff, la Roland Garros / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Coco Gauff a dezvăluit că jucătoarele, în ansamblul lor, nu au vrut să fie programate în nocturnă, în parte pentru că a juca până târziu le obligă pe sportive să îşi modifice obiceiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu prea am o părere în această privinţă. Nu ştiu dacă a juca noaptea este cu adevărat cel mai bun moment. Cred că pentru televiziune poate fi un loc de maximă audienţă, aşa că este un moment foarte bun, dar pentru jucători, am vorbit cu mai mulţi şi nu cred că mulţi dintre ei au văzut-o pentru că este noaptea târziu.

Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Nu am prea multe de spus despre asta. Depinde de jucătoare. Nu ştiam că Sloane sau Arina vor să joace la acea oră, dar nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea.

Pentru noi, este în regulă dacă o fac bărbaţii, dar este adevărat, acolo este toată atenţia. Asta cred eu”, a declarat ea.

Meciul dintre Sloane Stephens şi Aryna Sabalenka este programat de la ora locală 21.15.

Reclamă

Coco Gauff e în optimi la Roland Garros 2023

Coco Gauff, favorita numărul şase, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o cu 6-7, 6-1, 6-1 pe rusoaica Mirra Andreeva, într-o partidă disputată sâmbătă.

Gauff s-a impus după două ore şi trei minute de joc, iar în turul următor o va înfrunta pe slovaca Anna Karolina Schimedlova, care a trecut la rândul ei, cu 6-1, 6-3, de Kayla Day din Statele Unite.

O altă favorită a Grand Slam-ului parizian, tunisianca Ons Jabeur (numărul 7), a acces în optimi după o victorie în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-2 în faţa sârboaicei Olga Danilovic. Următoarea sa adversară va fi americana Bernarda Pera.

Reclamă 4 / 0/3

Tot sâmbătă, ucraineanca Lesia Tsurenko a dispus fără probleme, cu 6-1, 6-1, de canadianca Bianca Andreescu, după doar 62 de minute de joc, asigurându-şi un duel în turul următor cu deţinătoarea trofeului, poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și