Închide meniul

Roland Garros 2023 | Iga Swiatek, victorie cu 6-0, 6-0 în turul 3! Performanţă extraordinară a numărului 1 mondial

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 19:19

Roland Garros 2023 | Iga Swiatek, victorie cu 6-0, 6-0 în turul 3! Performanţă extraordinară a numărului 1 mondial

Iga Swiatek, victorie cu 6-0, 6-0 în turul 3

Iga Swiatek, după o victorie / Profimedia Images

  • Iga Swiatek – Xinyu Wang 6-0, 6-0
  • Poloneza a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a se califica în optimile Roland Garros

Iga Swiatek a obţinut o victorie uluitoare în turul 3 de la Roland Garros. Poloneza a învins-o pe chinezoaica Xinyu Wang cu 6-0, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poloneza, care speră la un nou trofeu pe zgura pariziană, a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a trece de Xinyu Wang.

Iga Swiatek, victorie cu 6-0, 6-0 în turul 3 la Roland Garros 2023

Victoriile fără game pierdut sunt ceva extrem de rar în tenis, mai ales la Roland Garros, în această fază a competiţiei.

Reclamă

Iga Swiatek a cedat doar opt game-uri în primele sale trei partide la actuala ediţie de la Roland Garros, potrivit agerpres.ro. Poloneza s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv în optimile de finală, în tot atâtea participări.

Iga Swiatek o va înfrunta în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre canadianca de origine română Bianca Andreescu şi ucraineanca Lesia Ţurenko.

Reclamă

Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Elena Rybakina s-a retras de la Roland Garros. A patra favorită a competiției a luat decizia înaintea meciului cu Sara Sorribes Tormo, din turul 3.

Cel mai probabil, un virus a făcut-o pe Rybakina să ia decizia radicală. Elena va reveni la turneele de la Berlin, Eastbourne și Wimbledon.

Ieri nu m-am simțit bine, am avut febră. Astăzi este la fel. Este foarte greu să joc. Eu sunt departe de a fi 100%.

Reclamă 4 / 0/3

Este un ghinion pentru mine, voi încerca să mă recuperez pentru sezonul de iarbă. Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine. Am început să simt simptomele după al doilea meci.

Decizia corectă este să mă retrag, pentru că este greu să joc în aceste condiții. Sunt supărată că nu pot juca. Așa e viața… există suișuri și coborâșuri. Corpul are nevoie de timp pentru a se odihni. Planul este să joc la Berlin, Eastbourne și Wimbledon”, a spus Elena Rybakina, la conferința de presă.

Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu rusoaica Anna Blinkova

Pe de altă parte, am avut parte și de momente tensionate la Roland Garros. Elina Svitolina a refuzat să dea mâna cu rusoaica Anna Blinkova, la finalul meciului din turul 3.

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 192 WTA, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de grand slam de la Roland-Garros, trecând în turul trei de rusoaica Anna Blinkova, nmărul 56 mondial.

Svitolina s-a impus cu scorul de 2-6, 6-2, 7-5, în două ore şi 17 minute. La final, Svitolina a refuzat să dea mâna cu Blinkova, însă a făcut totuşi un gest amical către ea.

Totul a început cu guvernul Ucrainei care a mers la negocieri cu guvernul Rusiei. Ei erau împotriva strângerii de mână pentru că nu împărtăşesc aceleaşi valori, evident, şi din cauza a ceea ce fac ruşii în ţara noastră.

Suntem ucraineni, uniţi cu toţii cu scopul de a câştiga acest război. Facem tot ce este necesar”, a declarat Elina Svitolina.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami
WTA • 24 mart., 10:00
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami! Iga Swiatek, calificare fără emoții
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024
Tenis • 21 mart., 9:00
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024, după doar un meci disputat în ultimele 19 luni
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară
Tenis • 17 mart., 22:00
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams