Închide meniul

Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 14:38

Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Coco Gauff, la Roland Garros / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Coco Gauff a dezvăluit că jucătoarele, în ansamblul lor, nu au vrut să fie programate în nocturnă, în parte pentru că a juca până târziu le obligă pe sportive să îşi modifice obiceiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu prea am o părere în această privinţă. Nu ştiu dacă a juca noaptea este cu adevărat cel mai bun moment. Cred că pentru televiziune poate fi un loc de maximă audienţă, aşa că este un moment foarte bun, dar pentru jucători, am vorbit cu mai mulţi şi nu cred că mulţi dintre ei au văzut-o pentru că este noaptea târziu.

Roland Garros 2023 | Coco Gauff: ”Nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea”

Nu am prea multe de spus despre asta. Depinde de jucătoare. Nu ştiam că Sloane sau Arina vor să joace la acea oră, dar nimeni altcineva nu vrea să joace noaptea.

Pentru noi, este în regulă dacă o fac bărbaţii, dar este adevărat, acolo este toată atenţia. Asta cred eu”, a declarat ea.

Meciul dintre Sloane Stephens şi Aryna Sabalenka este programat de la ora locală 21.15.

Reclamă

Coco Gauff e în optimi la Roland Garros 2023

Coco Gauff, favorita numărul şase, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o cu 6-7, 6-1, 6-1 pe rusoaica Mirra Andreeva, într-o partidă disputată sâmbătă.

Gauff s-a impus după două ore şi trei minute de joc, iar în turul următor o va înfrunta pe slovaca Anna Karolina Schimedlova, care a trecut la rândul ei, cu 6-1, 6-3, de Kayla Day din Statele Unite.

O altă favorită a Grand Slam-ului parizian, tunisianca Ons Jabeur (numărul 7), a acces în optimi după o victorie în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-2 în faţa sârboaicei Olga Danilovic. Următoarea sa adversară va fi americana Bernarda Pera.

Reclamă 4 / 0/3

Tot sâmbătă, ucraineanca Lesia Tsurenko a dispus fără probleme, cu 6-1, 6-1, de canadianca Bianca Andreescu, după doar 62 de minute de joc, asigurându-şi un duel în turul următor cu deţinătoarea trofeului, poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial.

Recomandări
  • Coco Gauff e în optimi la Roland Garros 2023

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și