Închide meniul
Foto

Viitorul lui Ciprian Tătăruşanu a fost decis! Gazzetta dello Sport a anunţat ce se întâmplă cu românul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2023, 11:16

Viitorul lui Ciprian Tătăruşanu a fost decis! Gazzetta dello Sport a anunţat ce se întâmplă cu românul

Viitorul lui Ciprian Tătăruşanu a fost decis

Ciprian Tătăruşanu, pe banca de rezerve la AC Milan / Profimediaimages

Viitorul lui Ciprian Tătăruşanu a fost decis de şefii lui AC Milan. Italienii anunţă că începe reconstrucţia pe San Siro, după ce trupa lui Stefano Pioli a terminat, in extremis, pe locul 4 în Serie A. Portarul român este pe „lista neagră”, iar despărţirea de rossoneri urmează să fie oficializată în următoarele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătăruşanu e nevoit să îşi caute echipă în această vară. Gazzetta dello Sport asigură că goalkeeperul în vârstă de 37 de ani va rămâne liber de contract pe 30 iunie. Revenit după o accidentare de lungă durată, Mike Maignan l-a scos dintre buturi „Tătă” şi de pe lista de UEFA Champions League. Românul a intrat apoi într-un con de umbră şi e gata să de despartă de fosta campioană a Italiei.

Viitorul lui Ciprian Tătăruşanu a fost decis

Sezonul viitor, rezerva lui Maignan va fi Marco Sportiello, iar al treilea portar ar urma să fie Antonio Mirante.

Ciprian Tătarusanu cu siguranță nu va face parte din lotul rossonerilor în sezonul 2023-24. Contractul lui expiră la sfârșitul lunii. La fel și Sergino Dest, dispărut în acțiune de luni de zile. Milan nu va investi cele 20 de milioane necesare pentru răscumpărarea jucătorului de la Barcelona, economisind astfel și un salariu mare, de 3.8 milioane de euro„, anunţă gazzetta.it.

În acest sezon, Tătăruşanu a apărat poarta lui AC Milan în 23 de partide, din toate competiţiile. A încaat, în total 31 de goluri.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a primit un salariu uriaş pe San Siro. A fost remunerat cu 1.2 milioane de euro pe sezon. Românul ar putea totuşi rămâne în Serie A. Cei de la FC Torino sunt interesați de serviciile goalkeeper-ului și insistă pentru aducerea sa din această vară.

Cât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu

Cât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu, Antoaneta, la un an după nunta epică pe care a organizat-o într-un decor spectaculos, pe malul lacului Como. Femeia în vârstă de 34 de ani este considerată a fi una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști.

Chiar jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au pus-o pe Antoaneta Tătărușanu în deschiderea unui „derby al iubitelor” starurilor celor două mari rivale din Serie A, AC Milan și Inter. În „topul” întocmit de celebrul cotidian din Italia, românca le-a luat fața partenerelor lui David Onana şi Davide Calabria, mai exact Melanie Kamayou, respectiv Ilaria Belloni.

Reclamă 4 / 0/3

Soția lui „Super Tătă” este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), cu toate că a născut de trei ori. Este de peste un deceniu într-o relație cu portarul de 37 de ani care, până să ajungă la AC Milan, a mai jucat pentru Steaua, Fiorentina, Nantes și Lyon.

Antoaneta și Ciprian Tătărușanu au împreună trei copii, pe Sebastian, Matei și Isabel. Aceștia au făcut în cele din urmă pasul cel mare și au ajuns la altar. Evenimentul a avut loc pe 26 mai 2022 și a fost unul epic. Au ales o locație de vis – Villa d’Este, de pe malul lacului Como, din regiunea Lombardia (Italia). „Aniversare fericită„, a fost mesajul postat de soţia portarului român.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și