Închide meniul

AS.ro LIVE | Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul lui Dinamo, dezvăluiri din spatele promovării

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2023, 10:23

Reclamă
AS.ro LIVE | Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul lui Dinamo, dezvăluiri din spatele promovării

Ovidiu Burcă a făcut un anunţ pentru fanii lui Dinamo

Ovidiu Burcă, după o victorie a lui Dinamo / Hepta

Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE miercuri, de la ora 10:30. Antrenorul lui Dinamo a venit cu dezvăluiri interesante şi ne va spune povestea promovării „câinilor” în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a promovat în Liga 1 după doar un sezon petrecut în Liga a 2-a. La un moment dat, puţini le mai dădeau şanse „câinilor” să promoveze, dar Ovidiu Burcă şi-a motivat extraordinar jucătorii.

AS.ro LIVE | Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel

Dinamo a promovat după ce a învins FC Argeş la baraj, cu un scor de 8-5 la general. „Câinii” au obţinut o victorie uluitoare în tur, cu 6-1.

FC Argeş a câştigat cu 4-2 în meciul retur, disputat la Mioveni, dar a fost insuficient pentru ca piteştenii să rămână în Liga 1.

După promovare, Ovidiu Burcă le-a mulţumit fanilor dinamovişti.

Reclamă

„Victoria este a suporterilor”

Suntem aici datorită lor (n.r. suporterilor), datorită unor nebuni, care nu au abandonat. Victoria este a lor. A fost un parcurs, o excursie fantastică.

Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă. Când este atât de greu, bucuria este imensă. Sunt fericit pentru ei, s-au chinuit, au plecat dezamăgiți, au susținut clubul și nu au renunțat. Nici noi nu am renunțat. A fost greu, dar cum am găsit conexiunea cu fanii, s-a produs magia.

La fotbal e posibil orice, e complicat. Încerc să rămân calm, dar începutul reprizei a fost greu. Mă felicit și pe mine, am trecut prin multe ca să ajung aici.

Reclamă 4 / 0/3

În 2013, când am terminat fotbalului, am vrut să ofer ceva fotbalului românesc. M-am ambiționat să cred în principiile mele. Și în România se poate întâmpla altfel”, a declarat Ovidiu Burcă.

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat!

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat în Liga 1! Imaginile bucuriei „câinilor” sunt de nedescris, după barajul câştigat cu 8-5, la general, cu FC Argeş.

Ovidiu Burcă a reuşit imposibilul şi a readus-o pe Dinamo în Liga 1, la un sezon distanţă după ce echipa a retrogradat istoric.

Imediat după fluierul final de meci din returul cu FC Argeş, fanii lui Dinamo au invadat terenul, pentru a se bucura alături de jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Încă din timpul meciului, suporterii au început sărbătoarea. La începutul reprizei secunde, fanii au aprins artificii pe arena de la Mioveni, acolo unde s-a desăşurat returul cu argeşenii.

Mulţi dintre fani au mers direct la Ovidiu Burcă, pe care l-au îmbrăţişat după performanţa reuşită pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și