Închide meniul

AS.ro LIVE | Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul lui Dinamo, dezvăluiri din spatele promovării

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2023, 10:23

AS.ro LIVE | Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul lui Dinamo, dezvăluiri din spatele promovării

Ovidiu Burcă a făcut un anunţ pentru fanii lui Dinamo

Ovidiu Burcă, după o victorie a lui Dinamo / Hepta

Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE miercuri, de la ora 10:30. Antrenorul lui Dinamo a venit cu dezvăluiri interesante şi ne va spune povestea promovării „câinilor” în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a promovat în Liga 1 după doar un sezon petrecut în Liga a 2-a. La un moment dat, puţini le mai dădeau şanse „câinilor” să promoveze, dar Ovidiu Burcă şi-a motivat extraordinar jucătorii.

AS.ro LIVE | Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel

Dinamo a promovat după ce a învins FC Argeş la baraj, cu un scor de 8-5 la general. „Câinii” au obţinut o victorie uluitoare în tur, cu 6-1.

FC Argeş a câştigat cu 4-2 în meciul retur, disputat la Mioveni, dar a fost insuficient pentru ca piteştenii să rămână în Liga 1.

După promovare, Ovidiu Burcă le-a mulţumit fanilor dinamovişti.

Reclamă

„Victoria este a suporterilor”

Suntem aici datorită lor (n.r. suporterilor), datorită unor nebuni, care nu au abandonat. Victoria este a lor. A fost un parcurs, o excursie fantastică.

Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă. Când este atât de greu, bucuria este imensă. Sunt fericit pentru ei, s-au chinuit, au plecat dezamăgiți, au susținut clubul și nu au renunțat. Nici noi nu am renunțat. A fost greu, dar cum am găsit conexiunea cu fanii, s-a produs magia.

La fotbal e posibil orice, e complicat. Încerc să rămân calm, dar începutul reprizei a fost greu. Mă felicit și pe mine, am trecut prin multe ca să ajung aici.

Reclamă 4 / 0/3

În 2013, când am terminat fotbalului, am vrut să ofer ceva fotbalului românesc. M-am ambiționat să cred în principiile mele. Și în România se poate întâmpla altfel”, a declarat Ovidiu Burcă.

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat!

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat în Liga 1! Imaginile bucuriei „câinilor” sunt de nedescris, după barajul câştigat cu 8-5, la general, cu FC Argeş.

Ovidiu Burcă a reuşit imposibilul şi a readus-o pe Dinamo în Liga 1, la un sezon distanţă după ce echipa a retrogradat istoric.

Imediat după fluierul final de meci din returul cu FC Argeş, fanii lui Dinamo au invadat terenul, pentru a se bucura alături de jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Încă din timpul meciului, suporterii au început sărbătoarea. La începutul reprizei secunde, fanii au aprins artificii pe arena de la Mioveni, acolo unde s-a desăşurat returul cu argeşenii.

Mulţi dintre fani au mers direct la Ovidiu Burcă, pe care l-au îmbrăţişat după performanţa reuşită pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

Reclamă
Recomandări
  • Ovidiu Burcă a fost invitatul lui Dan Pavel miercuri, de la ora 10:30, la AS.ro LIVE
  • Ovidiu Burcă a obţinut, recent, cu Dinamo promovarea în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și