Închide meniul

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 17:54

Reclamă
Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Lionel Messi / Hepta

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Argentinianul s-ar fi înţeles cu Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS. Campionul mondial nu va reveni la Barcelona, chiar dacă tatăl său a declarat recent că acesta şi-ar dori să joace din nou la clubul catalan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul legat de viitorul lui Lionel Messi a fost făcut de jurnalistul Guillem Balague de la CBS. Pe lângă posibilitatea de a reveni la Barcelona sau de a semna cu formaţia din MLS, argentinianul mai avea o ofertă uriaşă şi din Arabia Saudită, de la Al-Hilal.

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Contractul lui Lionel Messi cu PSG expiră la finalul lunii iunie, club care a anunţat deja despărţirea de argentinian chiar înaintea ultimei etape din Ligue 1 cu Clermont. Fanii catalani au sperat la o revenire a fostului număr 10 pe Camp Nou, dar acesta a decis să meargă la clubul lui David Beckham. Aceasta va fi prima experienţă a lui Messi în afara Europei.

Speranţele fanilor Barcelonei au fost alimentate şi de prezenţa lui Jorge Messi la Barcelona, atunci când s-a întâlnit cu Joan Laporta, preşedintele catalanilor, în cursul zilei de luni. Într-o discuţie cu jurnaliştii spanioli, Jorge Messi a dezvăluit că fiul său şi-ar dori să poată reveni la Barcelona.

Reclamă

Inter Miami l-a convins pe Messi cu ajutorul sponsorilor

Potrivit The Athletic, Inter Miami a câştigat cursa pentru semnătura lui Messi cu ajutorul sponsorilor din MLS. Adidas şi Apple şi-au unit forţele pentru ca argentinianul să evolueze în campionatul din Statele Unite şi i-au făcut fostului star de la Barcelona o propunere greu de refuzat.

Pe lângă salariul din contractul cu Inter Miami, Lionel Messi va primi şi un procent din sumele oferite anual de cei doi sponsori.

Există şi posibilitatea ca Messi să ajungă la Barcelona sub formă de împrumut, urmând să se concentreze în ultimii ani de carieră asupra campionatului din Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și