Închide meniul

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 17:54

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Lionel Messi / Hepta

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Argentinianul s-ar fi înţeles cu Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS. Campionul mondial nu va reveni la Barcelona, chiar dacă tatăl său a declarat recent că acesta şi-ar dori să joace din nou la clubul catalan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul legat de viitorul lui Lionel Messi a fost făcut de jurnalistul Guillem Balague de la CBS. Pe lângă posibilitatea de a reveni la Barcelona sau de a semna cu formaţia din MLS, argentinianul mai avea o ofertă uriaşă şi din Arabia Saudită, de la Al-Hilal.

Lionel Messi, destinaţie surpriză! Curtat intens de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul s-ar fi înţeles cu Inter Miami

Contractul lui Lionel Messi cu PSG expiră la finalul lunii iunie, club care a anunţat deja despărţirea de argentinian chiar înaintea ultimei etape din Ligue 1 cu Clermont. Fanii catalani au sperat la o revenire a fostului număr 10 pe Camp Nou, dar acesta a decis să meargă la clubul lui David Beckham. Aceasta va fi prima experienţă a lui Messi în afara Europei.

Speranţele fanilor Barcelonei au fost alimentate şi de prezenţa lui Jorge Messi la Barcelona, atunci când s-a întâlnit cu Joan Laporta, preşedintele catalanilor, în cursul zilei de luni. Într-o discuţie cu jurnaliştii spanioli, Jorge Messi a dezvăluit că fiul său şi-ar dori să poată reveni la Barcelona.

Reclamă

Inter Miami l-a convins pe Messi cu ajutorul sponsorilor

Potrivit The Athletic, Inter Miami a câştigat cursa pentru semnătura lui Messi cu ajutorul sponsorilor din MLS. Adidas şi Apple şi-au unit forţele pentru ca argentinianul să evolueze în campionatul din Statele Unite şi i-au făcut fostului star de la Barcelona o propunere greu de refuzat.

Pe lângă salariul din contractul cu Inter Miami, Lionel Messi va primi şi un procent din sumele oferite anual de cei doi sponsori.

Există şi posibilitatea ca Messi să ajungă la Barcelona sub formă de împrumut, urmând să se concentreze în ultimii ani de carieră asupra campionatului din Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Inter Miami
  • Argentinianul mai avea oferte de la Barcelona şi Al-Hilal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și