Închide meniul

Ofertă de ultimă oră pentru Lionel Messi după despărțirea de PSG! Nu se compară cu cea de la Al-Hilal

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 7:55

Ofertă de ultimă oră pentru Lionel Messi după despărțirea de PSG! Nu se compară cu cea de la Al-Hilal

Ofertă de ultimă oră pentru Lionel Messi după despărțirea de PSG

Lionel Messi, după ce a câștigat titlul cu PSG / Profimedia Images

  • Lionel Messi pleacă de la PSG
  • Messi e dorit de Al-Hilal, Inter Miami și Barcelona

A apărut o ofertă de ultimă oră pentru Lionel Messi după despărțirea de PSG. Starul de 35 de ani a jucat aseară ultimul meci de pe Parc des Princes, 2-3 cu Clermont, și va decide în următoarele zile unde va pleca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fluierat de fanii lui PSG la ultimul meci, la care a refuzat și turul de onoare al campioanei, Messi a mai primit o ofertă importantă, cel puțin așa susțin spaniolii de la marca.com.

Ofertă de ultimă oră pentru Lionel Messi după despărțirea de PSG

Inter Miami i-a făcut o nouă propunere lui Lionel Messi. Chiar dacă nu se compară pe partea financiară cu cea de 400 de milioane de euro pe an venită de la arabi, echipa lui David Beckham speră că îl va convinge pe Leo să vină în MLS.

Reclamă

Avantajul ar fi că Inter Miami îi oferă nu contract valabil pe trei ani. Messi ar deveni cel mai bine plătit jucător din Major League Soccer. Aceasta este a doua ofertă concretă primită de anturajul sud-americanului.

Pe de altă parte, nu poate fi exclusă nici o revenire acasă, la Barcelona. Dar, în acest caz, o mutare depinde mai mult de clubul blaugrana și de felul în care va fi gestionată situația financiară.

Reclamă

Ce avere are Lionel Messi, înainte de a pleca de la PSG

Messi a fost cel mai bine plătit sportiv în 2022, dar a primit cu mult mai puțin decât îi oferă arabii. Câștigătorul Cupei mondiale a încasat pe durata anului trecut, potrivit Forbes, 130 de milioane de dolari (n.r. 121 de milioane de euro). Din această sumă, 75 de milioane de dolari au reprezentat câștiguri obținute pe teren și alte 55 din afara terenului.

Lionel Messi a ajuns astfel la o avere de 1.15 miliarde de dolari (1.07 miliarde de dolari), anunță jurnaliștii de la Forbes, citați de dailymail.co.uk. Starul lui PSG a investit sume importante în afaceri imobiliare. Are proprietăți în Barcelona, Miami, Paris și în orașul natal Rosario.

Conacul pe care îl are în Barcelona, aflat relativ aproape de Camp Nou, este evaluat la 6.4 milioane de euro. Ar putea să locuiască din nou în el în cazul în care acceptă propunerea de a se întoarce la echipa cu care a scris istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a semnat mai multe contracte cu diferiți sponsori și primește sume uriașe de bani. Numai din înțelegerea cu Adidas primește 29 de milioane de euro. În 2017 a semnat, cu marca de echipament sportiv, un contract „pe viață”.

Lionel Messi s-a căsătorit în 2017 cu Antonella Roccuzzo, iubita lui din copilărie. Au împreună trei băieți: Mateo, Thiago și Ciro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul