Închide meniul

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 21:24

Reclamă
Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Denis Drăguş, în Antwerp - Standard Liege / ProfiMedia

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş, internaţionalul român de la Standard Liege, se află pe lista echipei lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel puţin aşa susţin belgienii de la DHnet, care au scris că „Dinamo Bucureşti şi-a exprimat oficial interesul” pentru Drăguş. Internaţionalul de 23 de ani a fost împrumutat sezonul trecut de Standard Liege la Genoa, echipă care a obţinut promovarea în Serie A.

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Chiar dacă a revenit în prima ligă, Dinamo trebuie să îşi rezolve mai multe probleme. „Câinii roşii” trebuie să plătească aproximativ 400.000 de euro pentru a ridica interdicţia la transferuri.

Mai mult, rămâne de văzut dacă Drăguş este dispus să vină în prima ligă din România. Potrivit sport.ro, internaţionalul român îşi doreşte să evolueze în continuare în străinătate. Denis Drăguş are 5 convocări la echipa naţională a României pentru care a marcat 2 goluri.

După promovarea cu Genoa în Serie A, alături de George Puşcaş şi Radu Drăguşin, Denis Drăguş se întoarce la Standard Liege, echipa care l-a împrumutat în Serie B şi cu care mai are contract până în 2024. Potrivit transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Denis Drăguş este de 2 milioane de euro.

Reclamă

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1. Mai mult, antrenorul dinamoviştilor a spus că retrogradarea în Liga 2 a fost un lucru benefic pentru echipă.

Ovidiu Burcă a realizat o adevărată minune la Dinamo şi a reuşit o promovare la care puţini se aşteptau în Liga 1. Burcă e de părere că acest sezon este un nou început pentru echipa din Ştefan cel Mare.

„În momentul în care echipa a retrogradat, foarte multă lume a perceput-o ca pe ceva tragic. Eu când am venit, am spus că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Dinamo a fost să retrogradeze. Era nevoie de o regenerare a clubului. Dinamo a renăscut din propria cenuşă, a înflorit din propria cenuşă. Vorbesc şi de mentalitatea care exista în interiorul clubului şi în interiorul vestiarului.

Reclamă 4 / 0/3

Vă spun sincer că am fost extrem de surprins să văd ambientul şi ce se întâmplase cu un an înainte. Nu am promis promovarea, ci că voi crea un climat de de performanţă. Lucrurile, din punctul ăsta de vedere, arată mult mai bine. Probabil cei care vor veni după mine vor găsi„, a spus Ovidiu Burcă în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și