Închide meniul

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 21:24

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Denis Drăguş, în Antwerp - Standard Liege / ProfiMedia

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş, internaţionalul român de la Standard Liege, se află pe lista echipei lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel puţin aşa susţin belgienii de la DHnet, care au scris că „Dinamo Bucureşti şi-a exprimat oficial interesul” pentru Drăguş. Internaţionalul de 23 de ani a fost împrumutat sezonul trecut de Standard Liege la Genoa, echipă care a obţinut promovarea în Serie A.

Presa din Belgia anunţă o surpriză! Denis Drăguş se află pe lista lui Dinamo

Chiar dacă a revenit în prima ligă, Dinamo trebuie să îşi rezolve mai multe probleme. „Câinii roşii” trebuie să plătească aproximativ 400.000 de euro pentru a ridica interdicţia la transferuri.

Mai mult, rămâne de văzut dacă Drăguş este dispus să vină în prima ligă din România. Potrivit sport.ro, internaţionalul român îşi doreşte să evolueze în continuare în străinătate. Denis Drăguş are 5 convocări la echipa naţională a României pentru care a marcat 2 goluri.

După promovarea cu Genoa în Serie A, alături de George Puşcaş şi Radu Drăguşin, Denis Drăguş se întoarce la Standard Liege, echipa care l-a împrumutat în Serie B şi cu care mai are contract până în 2024. Potrivit transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Denis Drăguş este de 2 milioane de euro.

Reclamă

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1. Mai mult, antrenorul dinamoviştilor a spus că retrogradarea în Liga 2 a fost un lucru benefic pentru echipă.

Ovidiu Burcă a realizat o adevărată minune la Dinamo şi a reuşit o promovare la care puţini se aşteptau în Liga 1. Burcă e de părere că acest sezon este un nou început pentru echipa din Ştefan cel Mare.

„În momentul în care echipa a retrogradat, foarte multă lume a perceput-o ca pe ceva tragic. Eu când am venit, am spus că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Dinamo a fost să retrogradeze. Era nevoie de o regenerare a clubului. Dinamo a renăscut din propria cenuşă, a înflorit din propria cenuşă. Vorbesc şi de mentalitatea care exista în interiorul clubului şi în interiorul vestiarului.

Reclamă 4 / 0/3

Vă spun sincer că am fost extrem de surprins să văd ambientul şi ce se întâmplase cu un an înainte. Nu am promis promovarea, ci că voi crea un climat de de performanţă. Lucrurile, din punctul ăsta de vedere, arată mult mai bine. Probabil cei care vor veni după mine vor găsi„, a spus Ovidiu Burcă în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Presa din Beglia scrie că Denis Drăguş s-ar afla pe lista lui Dinamo
  • Drăguş a evoluat sezonul trecut la Genoa, sub formă de împrumut de la Standard Liege

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și