Închide meniul

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 23:32

Reclamă
Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Cristiano Biraghi, în finala Conference League dintre Fiorentina şi West Ham / ProfiMedia

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga. Înainte de a executa un corner, în minutul 33, fanii englezi au început să arunce cu pahare din tribune. Aceştia l-au lovit pe Cristiano Biraghi, căpitanul Fiorentinei, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Timp de câteva minute, partida a fost întreruptă de arbitrul spaniol Carlos del Cerro Grande.

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Din fericire, Cristiano Biraghi a putut continua după ce echipa medicală a celor de la Fiorentina i-a oprit sângerarea. Mai mult, chiar căpitanul italienilor a fost cel care a reluat jocul, executând lovitura de la colţul terenului.

După primele 45 de minute de la Praga din finala Conference League, Fiorentina şi West Ham se află la egalitate. Italienii au trimis în ultimul minut din prelungirile primei reprize balonul în poarta lui Areola, dar reuşita lui Jovic a fost anulată din cauza unei poziţii de offside.

Reclamă

Scene incredibile la Praga, înainte de finala Conference League! S-a lăsat cu arestări după o bătaie între suporteri

Scene incredibile la Praga, înainte de finala Conference League. Şaisprezece fani ai clubului italian AC Fiorentina au fost arestaţi înaintea finalei Conference League. Ei sunt suspectaţi că i-au atacat pe suporterii echipei engleze West Ham United.

Poliţia cehă a anunţat miercuri că a arestat şaisprezece suporteri ai grupării italiene AC Fiorentina, suspectaţi că i-ar fi atacat pe fanii formaţiei engleze West Ham United, aflaţi într-un bar din Praga, înainte de finala Conference League de miercuri seară, informează news.ro.

Potrivit poliţiei cehe, trei persoane au fost rănite: „Fanii italieni i-au atacat pe suporterii lui West Ham United într-un bar de pe strada Rytirska, rănind trei persoane. A fost atacat şi un poliţist. Am arestat 16 persoane”, a comunicat un reprezentant al poliţiei cehe pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţia din Praga a suplimentat cu câteva sute de ofiţeri efectivele necesare pentru a asigura buna desfăşurare a finalei Conference League şi pentru a spori securitatea în oraş pe parcursul evenimentului. La Praga se pare că sunt prezenţi în jur de 20.000 de suporteri ai lui West Ham United – dintre care mulţi nu au bilete la meci.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și