Închide meniul

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iunie 2023, 23:32

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Cristiano Biraghi, în finala Conference League dintre Fiorentina şi West Ham / ProfiMedia

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga. Înainte de a executa un corner, în minutul 33, fanii englezi au început să arunce cu pahare din tribune. Aceştia l-au lovit pe Cristiano Biraghi, căpitanul Fiorentinei, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Timp de câteva minute, partida a fost întreruptă de arbitrul spaniol Carlos del Cerro Grande.

Fanii lui West Ham i-au spart capul căpitanului Fiorentinei în timpul finalei Conference League de la Praga

Din fericire, Cristiano Biraghi a putut continua după ce echipa medicală a celor de la Fiorentina i-a oprit sângerarea. Mai mult, chiar căpitanul italienilor a fost cel care a reluat jocul, executând lovitura de la colţul terenului.

După primele 45 de minute de la Praga din finala Conference League, Fiorentina şi West Ham se află la egalitate. Italienii au trimis în ultimul minut din prelungirile primei reprize balonul în poarta lui Areola, dar reuşita lui Jovic a fost anulată din cauza unei poziţii de offside.

Reclamă

Scene incredibile la Praga, înainte de finala Conference League! S-a lăsat cu arestări după o bătaie între suporteri

Scene incredibile la Praga, înainte de finala Conference League. Şaisprezece fani ai clubului italian AC Fiorentina au fost arestaţi înaintea finalei Conference League. Ei sunt suspectaţi că i-au atacat pe suporterii echipei engleze West Ham United.

Poliţia cehă a anunţat miercuri că a arestat şaisprezece suporteri ai grupării italiene AC Fiorentina, suspectaţi că i-ar fi atacat pe fanii formaţiei engleze West Ham United, aflaţi într-un bar din Praga, înainte de finala Conference League de miercuri seară, informează news.ro.

Potrivit poliţiei cehe, trei persoane au fost rănite: „Fanii italieni i-au atacat pe suporterii lui West Ham United într-un bar de pe strada Rytirska, rănind trei persoane. A fost atacat şi un poliţist. Am arestat 16 persoane”, a comunicat un reprezentant al poliţiei cehe pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţia din Praga a suplimentat cu câteva sute de ofiţeri efectivele necesare pentru a asigura buna desfăşurare a finalei Conference League şi pentru a spori securitatea în oraş pe parcursul evenimentului. La Praga se pare că sunt prezenţi în jur de 20.000 de suporteri ai lui West Ham United – dintre care mulţi nu au bilete la meci.

Recomandări
  • Cristiano Biraghi a fost lovit de fanii englezi în timpul finalei Conference League dintre Fiorentina şi West Ham
  • Căpitanul Fiorentinei a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a continuat partida

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și