Închide meniul

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 9:39

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia

FCSB – CFR Cluj | Mihai Stoica a luat microfonul și s-a adresat fanilor.

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în stagiunea precedentă. Oficialul roş-albaştrilor susţine că dacă vor plăti 5 milioane de euro, giuleştenii îl pot avea pe mijlocaşul lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Edjouma şi cere acum 1.5 milioane de euro pentru jucătorul cu 11 goluri marcate în stagiunea precedentă. Totuşi, preţul nu este valabil şi pentru echipele din Liga 1.

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma

”E simpu, 5 milioane clauza! Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia. Mă duci într-o zonă în care nu ar vrea să intru. (n.r. diferenţe preţ campionat intern vs. extern)

Sunt şi exemple… la intern e un preţ, la extern altul. Nu cred să se pună problema să plătească o sumă de ordinul milioanerelor pentru un jucător. Nu cred că se pune problema. El a fost foarte serios şi e foarte greu să nu inceapă titular”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la rivala FCSB! Dan Şucu, acţionarul din Giuleşti, ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Gigi Becali a oferit un răspuns categoric.

Reclamă

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a ratat finalul stagiunii, din cauza unei accidentări.

Conform sursei, Rapid a pus ochii pe Malcom Edjouma. Giuleştenii vor să-şi facă echipă de titlu, şi astfel ţintesc să transfere chiar de la rivalele din Liga 1. Dan Şucu l-ar fi contactat deja pe Gigi Becali, pentru a negocia transferul lui Edjouma.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-şi ceda unul dintre cei mai buni jucători la o rivală care-şi propune câştigarea titlului.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Becali i-a transmis lui Şucu faptul că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB doar la o echipă din străinătate, pe suma minimă de două milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și