Închide meniul

Gigi Becali le-a stabilit preţurile lui Andrea Compagno şi Malcom Edjouma: „Eu am o nouă strategie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2023, 12:30

Gigi Becali le-a stabilit preţurile lui Andrea Compagno şi Malcom Edjouma: „Eu am o nouă strategie

Fundaşul central dorit de FCSB şi CFR Cluj

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali le-a stabilit preţurile lui Andrea Compagno şi Malcom Edjouma. Cei doi au fost printre cei mai buni jucători de la FCSB din campania recent încheiată, dar ar putea părăsi echipa lui Gigi în această pauza competiţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru Compagno şi 330.000 de euro pentru Edjouma. Gigi cere acum 2.5 milioane de euro pentru italian şi 1.5 milioane pentru mijlocaş.

Gigi Becali le-a stabilit preţurile lui Andrea Compagno şi Malcom Edjouma

„Eu am o nouă strategie. Cine îl vrea pe Compagno trebuie să dea 2,5 milioane de euro, cu 1 milion mai mult decât l-am luat. Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani la noi. Dacă îl vor, să dea cu un milion mai mult.

Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus şi tot aşa. Nu vreau să scap de ei. Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri. De cine am vrut, am scăpat până acum.

N-aţi văzut? Eu pe cine nu mai vreau la echipă, îi las să plece. V-am spus încă de la finalul campionatului lista celor şapte care pleacă”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

În stagiunea precedentă, Compagno a marcat 21 de goluri în toate competiţiile. De partea cealaltă, Edjouma şi-a trecut şi el în cont 11 reuşite.

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la rivala FCSB! Dan Şucu, acţionarul din Giuleşti, ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Gigi Becali a oferit un răspuns categoric.

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a ratat finalul stagiunii, din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Conform sursei, Rapid a pus ochii pe Malcom Edjouma. Giuleştenii vor să-şi facă echipă de titlu, şi astfel ţintesc să transfere chiar de la rivalele din Liga 1.

Sursa citată anterior notează faptul că Dan Şucu l-ar fi contactat deja pe Gigi Becali, pentru a negocia transferul lui Edjouma.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-şi ceda unul dintre cei mai buni jucători la o rivală care-şi propune câştigarea titlului.

De asemenea, Becali i-a transmis lui Şucu faptul că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB doar la o echipă din străinătate, pe suma minimă de două milioane de euro.

Recomandări
  • Andrea Compagno a marcat 21 de goluri în sezonul precedent
  • Malcom Edjouma l-a costat 330.000 de euro pe Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și