Închide meniul

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia”

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 9:39

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia

FCSB – CFR Cluj | Mihai Stoica a luat microfonul și s-a adresat fanilor.

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Hepta

  • Malcom Edjouma a marcat 11 goluri în sezonul precedent
  • Gigi Becali cere 1.5 milioane de euro pe Edjouma

Mihai Stoica a vorbit despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în stagiunea precedentă. Oficialul roş-albaştrilor susţine că dacă vor plăti 5 milioane de euro, giuleştenii îl pot avea pe mijlocaşul lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Edjouma şi cere acum 1.5 milioane de euro pentru jucătorul cu 11 goluri marcate în stagiunea precedentă. Totuşi, preţul nu este valabil şi pentru echipele din Liga 1.

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma

”E simpu, 5 milioane clauza! Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia. Mă duci într-o zonă în care nu ar vrea să intru. (n.r. diferenţe preţ campionat intern vs. extern)

Reclamă

Sunt şi exemple… la intern e un preţ, la extern altul. Nu cred să se pună problema să plătească o sumă de ordinul milioanerelor pentru un jucător. Nu cred că se pune problema. El a fost foarte serios şi e foarte greu să nu inceapă titular”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la rivala FCSB! Dan Şucu, acţionarul din Giuleşti, ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Gigi Becali a oferit un răspuns categoric.

Reclamă

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a ratat finalul stagiunii, din cauza unei accidentări.

Conform sursei, Rapid a pus ochii pe Malcom Edjouma. Giuleştenii vor să-şi facă echipă de titlu, şi astfel ţintesc să transfere chiar de la rivalele din Liga 1. Dan Şucu l-ar fi contactat deja pe Gigi Becali, pentru a negocia transferul lui Edjouma.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-şi ceda unul dintre cei mai buni jucători la o rivală care-şi propune câştigarea titlului.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Becali i-a transmis lui Şucu faptul că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB doar la o echipă din străinătate, pe suma minimă de două milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie