Închide meniul

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia”

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 9:39

Reclamă
Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia

FCSB – CFR Cluj | Mihai Stoica a luat microfonul și s-a adresat fanilor.

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în stagiunea precedentă. Oficialul roş-albaştrilor susţine că dacă vor plăti 5 milioane de euro, giuleştenii îl pot avea pe mijlocaşul lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Edjouma şi cere acum 1.5 milioane de euro pentru jucătorul cu 11 goluri marcate în stagiunea precedentă. Totuşi, preţul nu este valabil şi pentru echipele din Liga 1.

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma

”E simpu, 5 milioane clauza! Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia. Mă duci într-o zonă în care nu ar vrea să intru. (n.r. diferenţe preţ campionat intern vs. extern)

Sunt şi exemple… la intern e un preţ, la extern altul. Nu cred să se pună problema să plătească o sumă de ordinul milioanerelor pentru un jucător. Nu cred că se pune problema. El a fost foarte serios şi e foarte greu să nu inceapă titular”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la rivala FCSB! Dan Şucu, acţionarul din Giuleşti, ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Gigi Becali a oferit un răspuns categoric.

Reclamă
Reclamă

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a ratat finalul stagiunii, din cauza unei accidentări.

Conform sursei, Rapid a pus ochii pe Malcom Edjouma. Giuleştenii vor să-şi facă echipă de titlu, şi astfel ţintesc să transfere chiar de la rivalele din Liga 1. Dan Şucu l-ar fi contactat deja pe Gigi Becali, pentru a negocia transferul lui Edjouma.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-şi ceda unul dintre cei mai buni jucători la o rivală care-şi propune câştigarea titlului.

Reclamă

De asemenea, Becali i-a transmis lui Şucu faptul că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB doar la o echipă din străinătate, pe suma minimă de două milioane de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și