Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului: „E război”

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 10:29

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului: „E război

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu. Patronul Rapidului l-a sunat pe finanţatorul de la FCSB pentru a se interesa de situaţia lui Malcom Edjouma, fără să facă însă o ofertă concretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că preţul pentru care s-ar despărţi de mijlocaşul de 26 de ani este de 1.5 milioane de euro, cu un milion mai mult decât a plătit pentru a-l aduce de la Botoşani, în 2022.

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu

„Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă am renunţa noi la el.

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau.

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate, că știu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa.

Reclamă

Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerți. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la rivala FCSB! Dan Şucu, acţionarul din Giuleşti, ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Gigi Becali a oferit un răspuns categoric.

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a ratat finalul stagiunii, din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Conform sursei, Rapid a pus ochii pe Malcom Edjouma. Giuleştenii vor să-şi facă echipă de titlu, şi astfel ţintesc să transfere chiar de la rivalele din Liga 1.

Sursa citată anterior notează faptul că Dan Şucu l-ar fi contactat deja pe Gigi Becali, pentru a negocia transferul lui Edjouma.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-şi ceda unul dintre cei mai buni jucători la o rivală care-şi propune câştigarea titlului.

De asemenea, Becali i-a transmis lui Şucu faptul că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB doar la o echipă din străinătate, pe suma minimă de două milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și