Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului: „E război”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 10:29

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului: „E război

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu. Patronul Rapidului l-a sunat pe finanţatorul de la FCSB pentru a se interesa de situaţia lui Malcom Edjouma, fără să facă însă o ofertă concretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că preţul pentru care s-ar despărţi de mijlocaşul de 26 de ani este de 1.5 milioane de euro, cu un milion mai mult decât a plătit pentru a-l aduce de la Botoşani, în 2022.

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu

„Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă am renunţa noi la el.

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau.

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate, că știu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa.

Reclamă

Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerți. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma

Rapid vrea să-l transfere pe Malcom Edjouma de la rivala FCSB! Dan Şucu, acţionarul din Giuleşti, ar fi făcut deja o ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Gigi Becali a oferit un răspuns categoric.

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în sezonul recent încheiat. Mijlocaşul a ratat finalul stagiunii, din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Conform sursei, Rapid a pus ochii pe Malcom Edjouma. Giuleştenii vor să-şi facă echipă de titlu, şi astfel ţintesc să transfere chiar de la rivalele din Liga 1.

Sursa citată anterior notează faptul că Dan Şucu l-ar fi contactat deja pe Gigi Becali, pentru a negocia transferul lui Edjouma.

Patronul de la FCSB nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-şi ceda unul dintre cei mai buni jucători la o rivală care-şi propune câştigarea titlului.

De asemenea, Becali i-a transmis lui Şucu faptul că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB doar la o echipă din străinătate, pe suma minimă de două milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și