Închide meniul

România poate avea din nou un român în La Liga! Un fost internaţional U21 este dorit în prima ligă spaniolă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 10:51

Reclamă
România poate avea din nou un român în La Liga! Un fost internaţional U21 este dorit în prima ligă spaniolă

Alex Paşcanu poate ajunge în La Liga

Alex Paşcanu, la echipa naţională a României U21 / Hepta

România poate avea din nou un român în La Liga! Alex Paşcanu a evoluat în ultimul sezon la Ponferradina, echipă din al doilea eşalon fotbalistic din Spania, iar prestaţiile sale au impresionat cluburi din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Prosport, Alex Paşcanu le-a atras atenţia celor de la Rayo Vallecano, echipă care nu a avut emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare în sezonul recent încheiat.

România poate avea din nou un român în La Liga! Un fost internaţional român U21 poate ajunge în La Liga

Fotbalistul care a trecut în România pe la CFR Cluj şi FC Voluntari nu a reuşit să se impună aşa cum s-ar fi aşteptat, după ce a fost componentul echipei naţionale a României la Campionatele Europene U21 din 2019 şi 2021.

Cu toate acestea, el a făcut un sezon bun în a doua ligă spaniolă la Ponferradina, acolo unde a bifat 36 de meciuri în acest sezon.

Fundaşul care a mai evoluat la echipele de tineret ale lui Leicester are 107 meciuri disputate pentru Ponferradina.

Reclamă

Rayo Vallecano a pregătit 1 milion de euro pentru Paşcanu

Potrivit sursei mai sus menţionate, interesul lui Rayo Vallecano pentru Paşcanu nu este nou. Echipa din La Liga l-a mai dorit pe român şi în urmă cu un an, dar Ponferradina a refuzat să îi dea drumul, după ce a încheiat pe un loc bun în a doua ligă spaniolă.

Chiar dacă echipa a avut prestaţii modeste în sezonul recent încheiat, Paşcanu a fost om de bază, iar la final de 2022 a prins şi echipa ideală din a doua ligă spaniolă.

Rayo Vallecano oferă suma de 1 milion de euro pentru Paşcanu, dar aşteaptă să finalizeze situaţia legată de banca tehnică. Echipa s-a despărţit de Andoni Iraola şi cel mai probabil va fi înlocuit de Francisco Rodgriguez. După numirea noului antrenor, Rayo Vallecano va face şi strategia de transferuri, dar impresia este că Rayo îl va aduce pe fundaşul român, indiferent de cine va sta pe banca tehnică.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Rayo Vallecano, Getafe este un alt club din La Liga interesat de serviciile lui Alex Paşcanu, care oferă tot suma de 1 milion de euro. Pretenţiile celor de la Ponferradina sunt mai mari, care cere 1,5 milioane de euro. A treia ofertă pentru Paşcanu este de la Sporting Gijon, echipă din a doua ligă spaniolă, dar care vrea să atace promovarea în La Liga sezonul viitor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și