Închide meniul

România poate avea din nou un român în La Liga! Un fost internaţional U21 este dorit în prima ligă spaniolă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 10:51

România poate avea din nou un român în La Liga! Un fost internaţional U21 este dorit în prima ligă spaniolă

Alex Paşcanu poate ajunge în La Liga

Alex Paşcanu, la echipa naţională a României U21 / Hepta

România poate avea din nou un român în La Liga! Alex Paşcanu a evoluat în ultimul sezon la Ponferradina, echipă din al doilea eşalon fotbalistic din Spania, iar prestaţiile sale au impresionat cluburi din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Prosport, Alex Paşcanu le-a atras atenţia celor de la Rayo Vallecano, echipă care nu a avut emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare în sezonul recent încheiat.

România poate avea din nou un român în La Liga! Un fost internaţional român U21 poate ajunge în La Liga

Fotbalistul care a trecut în România pe la CFR Cluj şi FC Voluntari nu a reuşit să se impună aşa cum s-ar fi aşteptat, după ce a fost componentul echipei naţionale a României la Campionatele Europene U21 din 2019 şi 2021.

Cu toate acestea, el a făcut un sezon bun în a doua ligă spaniolă la Ponferradina, acolo unde a bifat 36 de meciuri în acest sezon.

Fundaşul care a mai evoluat la echipele de tineret ale lui Leicester are 107 meciuri disputate pentru Ponferradina.

Reclamă

Rayo Vallecano a pregătit 1 milion de euro pentru Paşcanu

Potrivit sursei mai sus menţionate, interesul lui Rayo Vallecano pentru Paşcanu nu este nou. Echipa din La Liga l-a mai dorit pe român şi în urmă cu un an, dar Ponferradina a refuzat să îi dea drumul, după ce a încheiat pe un loc bun în a doua ligă spaniolă.

Chiar dacă echipa a avut prestaţii modeste în sezonul recent încheiat, Paşcanu a fost om de bază, iar la final de 2022 a prins şi echipa ideală din a doua ligă spaniolă.

Rayo Vallecano oferă suma de 1 milion de euro pentru Paşcanu, dar aşteaptă să finalizeze situaţia legată de banca tehnică. Echipa s-a despărţit de Andoni Iraola şi cel mai probabil va fi înlocuit de Francisco Rodgriguez. După numirea noului antrenor, Rayo Vallecano va face şi strategia de transferuri, dar impresia este că Rayo îl va aduce pe fundaşul român, indiferent de cine va sta pe banca tehnică.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Rayo Vallecano, Getafe este un alt club din La Liga interesat de serviciile lui Alex Paşcanu, care oferă tot suma de 1 milion de euro. Pretenţiile celor de la Ponferradina sunt mai mari, care cere 1,5 milioane de euro. A treia ofertă pentru Paşcanu este de la Sporting Gijon, echipă din a doua ligă spaniolă, dar care vrea să atace promovarea în La Liga sezonul viitor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și