Închide meniul

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE: „Ce să fac? Să mă dezic de Steaua?”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 20:42

Reclamă
Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE: Ce să fac? Să mă dezic de Steaua?”

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE:

Marius Lăcătuş / Hepta

Marius Lăcătuş a oferit prima reacţie după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiara” a spus că pentru el şi alte legende ale Stelei este important că echipa din Liga a 2-a există.

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE

Pentru noi e important că această echipă există.

Trebuie să îşi ia dreptul de promovare. Eu sunt alături de ei în continuare.

Eu sunt alături de ei şi dacă nu promovează.

Reclamă

Şi acum eu ce să fac? Să mă dezic de Steaua că e în Liga a 2-a? Nu o să fac niciodată acest lucru, e echipa la care am jucat.

Să sunăm la domnul comandant, la domnul manager al secţiei, să fie şi ei întrebaţi.

Aveţi impresia că eu sunt la zi cu tot ce se întâmplă? Eu vorbesc din ce mai aud de ici-colo.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care eşti într-un club, are cine să te tragă la răspundere dacă nu faci ce ai promis, fie că eşti jucător, antrenor.

Eu cred că cei care ar trebui să îi tragă la răspundere sunt cei din Minister. Dar atât timp cât Ministerul nu e de acord cu o variantă sau alta, nu iau nicio măsură”, a declarat Marius Lăcătuş pentru digisport.ro.

Gabi Balint, după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE: „E greşeala lor”

Gabi Balint, după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE: „E greşeala lor”. Câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Gabi Balint a fost surprins de faptul că UEFA a postat o fotografie cu câştigătoarele Cupei Campionilor Europeni/Ligii Campionilor, iar la 1986, forul european a folosit sigla celor de la FCSB.

Pe 7 iunie, Steaua a împlinit 76 de ani de la înfiinţarea clubului, iar FCSB şi CSA Steaua au postat mesaje pe social media. Tot pe 7 iunie, înaintea finalei Ligii Campionilor de la Istanbul, contul oficial de Twitter al celor de la UEFA a provocat internauţii să spună cine va câştiga trofeul în 2023.

UEFA a postat o fotografie cu toate câştigătoarele trofeului. În dreptul anului 1986, anul în care Steaua a învins Barcelona la loviturile de departajare la Sevilla, forul european a pus sigla celor de la FCSB, lucru care l-a mirat pe Gabriel Balint.

Am mai văzut asta. Familia Simpson! Ce să mai… Dacă nu sunt informați! Și vorba aia, e UEFA. E greșeala lor. E chiar de pe site-ul UEFA?”, a spus Gabi Balint, pentru sursa citată.

FCSB şi CSA Steaua, „război” pe reţelele de socializare la 76 de ani de la înfiinţarea Stelei

FCSB şi CSA Steaua, „război” pe reţelele de socializare la 76 de ani de la înfiinţarea Stelei. Ambele entităţi au postat mesaje prin care îşi „revendică” istoria.

Reclamă

Clubul Steaua împlineşte 76 de ani de la înfiinţare, iar cele două cluburi care se bat în instanţă pentru palmares au postat, pe reţelele de socilizare, mesaje cu ocazia aniversării.

„FCSB aniversează astăzi, 7 iunie, 76 de ani de la înființarea celui mai mare club din istoria fotbalului românesc. În 1947, printr-un ordin al Ministrului Armatei Regale, Generalul Mihail Lascăr, lua naștere ASA București, iar primul meci din istorie al echipei a avut loc pe data de 24 august 1947.

De-a lungul timpului, echipa a avut cinci denumiri: ASA București (Asociația Sportivă a Armatei), în perioada 1947-1948, CSCA (Clubul Sportiv Central al Armatei) între 1948 și 1949, CCA București (Casa Centrală a Armatei) între 1950 si 1961, iar denumirea Steaua București a fost adoptată în 1961. Odată cu deciziile ÎCCJ, clubul nostru a fost obligat să își schimbe denumirea în Fotbal Club FCSB.

Secția de fotbal a devenit privată în totalitate la începutul anilor 2000, fiind preluată de la Clubul Sportiv al Armatei, în conformitate cu prevederile FIFA și UEFA și a continuat tradiția glorioasă la nivel profesionist și în noul mileniu„, se arată în comunicatul remis de la FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și