Închide meniul

Rapid a făcut al treilea transfer al verii! Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Christopher Braun, a semnat cu gruparea giuleşteană

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 10:08

Reclamă
Rapid a făcut al treilea transfer al verii! Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Christopher Braun, a semnat cu gruparea giuleşteană

Rapid a făcut al treilea transfer al verii!

Christopher Braun, într-un duel cu Florinel Coman / Profimedia Images

Rapid a făcut al treilea transfer al verii. Christopher Braun (31 de ani) a semnat un contract valabil până în vara lui 2025 cu gruparea giuleşteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat pe Facebook trecerea lui Braun în Giuleşti.

Rapid a făcut al treilea transfer al verii!

Willkommen, Chris! 🖐️
✍️ Christopher Braun este noul jucător al Rapidului, acesta semnând un contract valabil până în 2025.
✅ În sezonul trecut, fundașul german a jucat 44 de meciuri pentru CFR Cluj”, a transmis Rapid pe Facebook.

De partea cealaltă, CFR Cluj şi-a luat rămas-bun de la fundaşul german.

Mulțumim, Christopher Braun! 🙏🏻
🫱🏻‍🫲🏻 Cluburile CFR 1907 Cluj și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul fundașului Christopher Braun!
Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre de-a lungul acestui sezon și îi dorim multă baftă în carieră! ⚽”, a scris CFR Cluj pe Facebook.

Reclamă

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie! Daniel Niculae: „Sunt convins că-și dorește să joace”

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie. Transferat de Nice de la Rapid pentru 5 milioane de euro, Rareş Ilie a fost împrumutat în iarnă în Israel, la Maccabi Tel-Aviv.

Şi Rapid îl vrea pe Rareş Ilie tot împrumut.

”Vom vedea, suntem în niște tatonări cu cei de la Nice. Noi am vrea ca Rareș Ilie să se întoarcă la noi din sezonul viitor. Vom vedea cum vor decurge lucrurile. Să vedem ce vor dori cei de la Nice și care va fi părerea lui Rareș.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt convins că-și dorește să joace, are nevoie de minute, are nevoie de încredere, are nevoie de expunere mai bună”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Adrian Mutu vrea să-l aducă pe Rareș Ilie înapoi la Rapid: „Ne place! Sperăm să vină împrumut!”

Adrian Mutu vrea să-l aducă pe Rareș Ilie înapoi la Rapid, la vară, având în vedere faptul că formația giuleșteană își propune ca, în sezonul următor, să se lupte la titlul de campioană.

Rareș Ilie a părăsit-o pe Rapid în vara lui 2022, fiind cumpărat de Nice, pentru cinci milioane de euro. În prezent, internaționalul român se află, sub formă de împrumut, la Maccabi Tel Aviv.

Rareș Ilie ne place, a plecat de la noi, sperăm să vină la noi împrumut și la cum îl știu pe Nico, o să vrea și o clauză de cumpărare. Din 4 sau 5 jucători nu ai cum să îi nimerești pe toți. Nimerești în cel mai bun caz 3 jucători.

Ca o echipă să aibă o continuitate bună a rezultatelor, trebuie să pleci de la ce ai făcut bine în sezonul ăsta, trebuie să te întărești calitativ, ai nevoie de jucători bazați pe fizic, pentru că fotbalul e diferit de cel pe care îl jucam eu.

Trebuie să și vindem. Vor fi jucători de la lot care vor avea oferte. Mă gândesc la Kait, mă gândesc la Onea, Moldovan. Dar, trebuie să mă gândesc că n-aș vrea să plece, pentru că eu trebuie să aduc. M-am bucurat de susținerea patronilor, lucrurile sunt clare în privința noastră, noi știm ce trebuie să facem ca lucrurile să fie pe un drum corect. Nu deraiez niciodată de la obiectiv și de la parcursul pe care l-am avut. Unul dintre lucrurile importante e să ai grijă de jucători. Am crescut din toate punctele de vedere și detaliile se văd”, declara Adrian Mutu.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și