Închide meniul

Rapid a făcut al treilea transfer al verii! Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Christopher Braun, a semnat cu gruparea giuleşteană

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 10:08

Rapid a făcut al treilea transfer al verii! Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Christopher Braun, a semnat cu gruparea giuleşteană

Rapid a făcut al treilea transfer al verii!

Christopher Braun, într-un duel cu Florinel Coman / Profimedia Images

Rapid a făcut al treilea transfer al verii. Christopher Braun (31 de ani) a semnat un contract valabil până în vara lui 2025 cu gruparea giuleşteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat pe Facebook trecerea lui Braun în Giuleşti.

Rapid a făcut al treilea transfer al verii!

Willkommen, Chris! 🖐️
✍️ Christopher Braun este noul jucător al Rapidului, acesta semnând un contract valabil până în 2025.
✅ În sezonul trecut, fundașul german a jucat 44 de meciuri pentru CFR Cluj”, a transmis Rapid pe Facebook.

De partea cealaltă, CFR Cluj şi-a luat rămas-bun de la fundaşul german.

Mulțumim, Christopher Braun! 🙏🏻
🫱🏻‍🫲🏻 Cluburile CFR 1907 Cluj și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul fundașului Christopher Braun!
Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre de-a lungul acestui sezon și îi dorim multă baftă în carieră! ⚽”, a scris CFR Cluj pe Facebook.

Reclamă

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie! Daniel Niculae: „Sunt convins că-și dorește să joace”

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie. Transferat de Nice de la Rapid pentru 5 milioane de euro, Rareş Ilie a fost împrumutat în iarnă în Israel, la Maccabi Tel-Aviv.

Şi Rapid îl vrea pe Rareş Ilie tot împrumut.

”Vom vedea, suntem în niște tatonări cu cei de la Nice. Noi am vrea ca Rareș Ilie să se întoarcă la noi din sezonul viitor. Vom vedea cum vor decurge lucrurile. Să vedem ce vor dori cei de la Nice și care va fi părerea lui Rareș.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt convins că-și dorește să joace, are nevoie de minute, are nevoie de încredere, are nevoie de expunere mai bună”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Adrian Mutu vrea să-l aducă pe Rareș Ilie înapoi la Rapid: „Ne place! Sperăm să vină împrumut!”

Adrian Mutu vrea să-l aducă pe Rareș Ilie înapoi la Rapid, la vară, având în vedere faptul că formația giuleșteană își propune ca, în sezonul următor, să se lupte la titlul de campioană.

Rareș Ilie a părăsit-o pe Rapid în vara lui 2022, fiind cumpărat de Nice, pentru cinci milioane de euro. În prezent, internaționalul român se află, sub formă de împrumut, la Maccabi Tel Aviv.

Rareș Ilie ne place, a plecat de la noi, sperăm să vină la noi împrumut și la cum îl știu pe Nico, o să vrea și o clauză de cumpărare. Din 4 sau 5 jucători nu ai cum să îi nimerești pe toți. Nimerești în cel mai bun caz 3 jucători.

Ca o echipă să aibă o continuitate bună a rezultatelor, trebuie să pleci de la ce ai făcut bine în sezonul ăsta, trebuie să te întărești calitativ, ai nevoie de jucători bazați pe fizic, pentru că fotbalul e diferit de cel pe care îl jucam eu.

Trebuie să și vindem. Vor fi jucători de la lot care vor avea oferte. Mă gândesc la Kait, mă gândesc la Onea, Moldovan. Dar, trebuie să mă gândesc că n-aș vrea să plece, pentru că eu trebuie să aduc. M-am bucurat de susținerea patronilor, lucrurile sunt clare în privința noastră, noi știm ce trebuie să facem ca lucrurile să fie pe un drum corect. Nu deraiez niciodată de la obiectiv și de la parcursul pe care l-am avut. Unul dintre lucrurile importante e să ai grijă de jucători. Am crescut din toate punctele de vedere și detaliile se văd”, declara Adrian Mutu.

Reclamă
Recomandări
  • Christopher Braun a semnat cu Rapid!
  • Mesajul de bun-venit al echipei giuleştene

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și