Închide meniul

Rapid s-a despărţit de doi jucători! Anunţul clubului din Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2023, 17:17

Reclamă
Rapid s-a despărţit de doi jucători! Anunţul clubului din Giuleşti

Rapid s-a despărţit de doi jucători

Younes Bnou Marzouk, în Rapid - FC Botoşani / Hepta

Rapid s-a despărţit de doi jucători. Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk şi-au încheiat contractele cu formaţia din Giuleşti, iar cele două înţelegeri nu au mai fost prelungite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Marzouk a evoluat în 32 de partide pentru Rapid, Dussaut a prins doar trei meciuri în tricoul giuleştenilor. Anunţul a fost făcut în cursul zilei de vineri de Rapid.

Rapid s-a despărţit de doi jucători! Anunţul clubului din Giuleşti

Damien Dussaut, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Rapid în urmă cu un an din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Farul Constanţa.

În perioada petrecută în Giuleşti, Dussaut a evoluat doar de trei ori în tricoul alb-vişiniu. El a prins două meciuri în Cupa României şi un meci în campionat.

Tot liber de contract a ajuns la Rapid şi Marzouk. Marocanul de 27 de ani a venit în 2021 în Giuleşti, după ce s-a despărţit de FC Chiasso din Elveţia.

Reclamă

În sezonul recent încheiat, marocanul nu a fost preferat de Adrian Mutu. Fără minute, Marzouk a prins banca giuleştenilor doar în luna noiembrie, la meciul cu Universitatea Craiova din campionat şi la meciul cu Farul din Cupa României. În ambele meciuri a fost rezervă neutilizată. În sezonul 2021/22, el a evoluat în 32 de meciuri pentru Rapid în care a marcat 5 goluri şi a oferit 2 pase de gol.

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato!

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato. După ce i-a convins să se alăture clubului pe Răzvan Oaidă, Omar El Sawy şi Christopher Braun, Rapid s-a înţeles acum cu Borja Valle (30 de ani).

Borja Valle a jucat la Dinamo în perioada în care acţionar majoritar al clubului era spaniolul Pablo Cortacero.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, Rapid şi Borja Valle au ajuns la un acord, iar spaniolul va semna curând contractul. Sursa citată notează că Borja Valle se va alătura lotului lui Adrian Mutu la finalul acestei luni.

În cele 10 meciuri jucate pentru Dinamo, Borja Valle a impresionat. A marcat 5 goluri, unul dintre ele de la jumătatea terenului, şi a fost autorul unui assist.

După plecarea de la Dinamo, Borja Valle a jucat la Oviedo, Khor Fakkan, Alcorcon şi Cartagena. Cea din urmă este chiar echipa la care spaniolul este încă legitimat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și