Închide meniul

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato! Clubul giuleştean s-a înţeles cu Borja Valle, fostul „magician” al lui Dinamo

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 13:26

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato! Clubul giuleştean s-a înţeles cu Borja Valle, fostul magician” al lui Dinamo

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato!

Borja Valle, în tricoul lui Dinamo / Hepta

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato. După ce i-a convins să se alăture clubului pe Răzvan Oaidă, Omar El Sawy şi Christopher Braun, Rapid s-a înţeles acum cu Borja Valle (30 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle a jucat la Dinamo în perioada în care acţionar majoritar al clubului era spaniolul Pablo Cortacero.

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato!

Potrivit gsp.ro, Rapid şi Borja Valle au ajuns la un acord, iar spaniolul va semna curând contractul. Sursa citată notează că Borja Valle se va alătura lotului lui Adrian Mutu la finalul acestei luni.

Tentat de Pablo Cortacero în 2020 cu un salariu uriaş, de 33.000 de euro pe lună, Borja Valle s-a despărţit de Dinamo după doar 10 meciuri jucate pentru alb-roşii. Mijlocaşul spaniol a luat decizia de a pleca după ce salariul nu i-a fost achitat timp de mai multe luni.

În cele 10 meciuri jucate pentru Dinamo, Borja Valle a impresionat. A marcat 5 goluri, unul dintre ele de la jumătatea terenului, şi a fost autorul unui assist.

Reclamă

După plecarea de la Dinamo, Borja Valle a jucat la Oviedo, Khor Fakkan, Alcorcon şi Cartagena. Cea din urmă este chiar echipa la care spaniolul este încă legitimat.

Rapid a făcut al treilea transfer al verii! Fostul fundaş al lui CFR Cluj, Christopher Braun, a semnat cu gruparea giuleşteană

Rapid a făcut al treilea transfer al verii. Christopher Braun (31 de ani) a semnat un contract valabil până în vara lui 2025 cu gruparea giuleşteană.

Rapid a anunţat pe Facebook trecerea lui Braun în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Willkommen, Chris! 🖐️
✍️ Christopher Braun este noul jucător al Rapidului, acesta semnând un contract valabil până în 2025.
✅ În sezonul trecut, fundașul german a jucat 44 de meciuri pentru CFR Cluj”, a transmis Rapid pe Facebook.

De partea cealaltă, CFR Cluj şi-a luat rămas-bun de la fundaşul german.

Mulțumim, Christopher Braun! 🙏🏻
🫱🏻‍🫲🏻 Cluburile CFR 1907 Cluj și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul fundașului Christopher Braun!
Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre de-a lungul acestui sezon și îi dorim multă baftă în carieră! ⚽”, a scris CFR Cluj pe Facebook.

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie! Daniel Niculae: „Sunt convins că-și dorește să joace”

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie. Transferat de Nice de la Rapid pentru 5 milioane de euro, Rareş Ilie a fost împrumutat în iarnă în Israel, la Maccabi Tel-Aviv.

Şi Rapid îl vrea pe Rareş Ilie tot împrumut.

Vom vedea, suntem în niște tatonări cu cei de la Nice. Noi am vrea ca Rareș Ilie să se întoarcă la noi din sezonul viitor. Vom vedea cum vor decurge lucrurile. Să vedem ce vor dori cei de la Nice și care va fi părerea lui Rareș.

Eu sunt convins că-și dorește să joace, are nevoie de minute, are nevoie de încredere, are nevoie de expunere mai bună”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Reclamă

Ladislau Boloni, mesaj vehement la adresa lui Adrian Mutu: „Nici nu știu ce caută la Rapid”

Ladislau Boloni a transmis un mesaj vehement la adresa lui Adrian Mutu. Proaspăt promovat cu Metz în Ligue 1, Boloni a transmis un mesaj de alarmă legat de faptul că echipele bucureştene nu mai iau campionatul în România.

Îl felicit pe Gică Hagi, care a condus campionatul de la bun început. E foarte greu să reziste acolo sus mereu. Bravo, Gică, ai fost nemaipomenit!

Nu știu ce se întâmplă în București, dacă de ani de zile campionatul merge în provincie. Echipele de acolo au ajuns pe mâna unor meseriași precum Hagi, Bergodi, Petrescu, Ciobotariu. Nici nu știu ce caută Mutu la București, de ce nu este tot la Craiova unde, poate, nu a reușit?”, a declarat Ladislau Boloni pentru sursa citată.

Recomandări
  • Rapid mai dă o lovitură în mercato!
  • Clubul giuleştean s-a înţeles cu Borja Valle, fost jucător al lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și