Închide meniul

Rapid s-a despărţit de doi jucători! Anunţul clubului din Giuleşti

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2023, 17:17

Rapid s-a despărţit de doi jucători! Anunţul clubului din Giuleşti

Rapid s-a despărţit de doi jucători

Younes Bnou Marzouk, în Rapid - FC Botoşani / Hepta

Rapid s-a despărţit de doi jucători. Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk şi-au încheiat contractele cu formaţia din Giuleşti, iar cele două înţelegeri nu au mai fost prelungite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Marzouk a evoluat în 32 de partide pentru Rapid, Dussaut a prins doar trei meciuri în tricoul giuleştenilor. Anunţul a fost făcut în cursul zilei de vineri de Rapid.

Rapid s-a despărţit de doi jucători! Anunţul clubului din Giuleşti

Damien Dussaut, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Rapid în urmă cu un an din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Farul Constanţa.

În perioada petrecută în Giuleşti, Dussaut a evoluat doar de trei ori în tricoul alb-vişiniu. El a prins două meciuri în Cupa României şi un meci în campionat.

Tot liber de contract a ajuns la Rapid şi Marzouk. Marocanul de 27 de ani a venit în 2021 în Giuleşti, după ce s-a despărţit de FC Chiasso din Elveţia.

Reclamă

În sezonul recent încheiat, marocanul nu a fost preferat de Adrian Mutu. Fără minute, Marzouk a prins banca giuleştenilor doar în luna noiembrie, la meciul cu Universitatea Craiova din campionat şi la meciul cu Farul din Cupa României. În ambele meciuri a fost rezervă neutilizată. În sezonul 2021/22, el a evoluat în 32 de meciuri pentru Rapid în care a marcat 5 goluri şi a oferit 2 pase de gol.

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato!

Rapid dă lovitură după lovitură în mercato. După ce i-a convins să se alăture clubului pe Răzvan Oaidă, Omar El Sawy şi Christopher Braun, Rapid s-a înţeles acum cu Borja Valle (30 de ani).

Borja Valle a jucat la Dinamo în perioada în care acţionar majoritar al clubului era spaniolul Pablo Cortacero.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, Rapid şi Borja Valle au ajuns la un acord, iar spaniolul va semna curând contractul. Sursa citată notează că Borja Valle se va alătura lotului lui Adrian Mutu la finalul acestei luni.

În cele 10 meciuri jucate pentru Dinamo, Borja Valle a impresionat. A marcat 5 goluri, unul dintre ele de la jumătatea terenului, şi a fost autorul unui assist.

După plecarea de la Dinamo, Borja Valle a jucat la Oviedo, Khor Fakkan, Alcorcon şi Cartagena. Cea din urmă este chiar echipa la care spaniolul este încă legitimat.

Recomandări
  • Rapid s-a despărţit de Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk
  • Cei doi nu au fost preferaţi de Adrian Mutu în sezonul recent încheiat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și