Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „A avut un singur eşec major!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 21:16

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „A avut un singur eşec major!

Mihai Stoica, mesaj clar după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Mihai Stoica şi Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Managerul general de la FCSB susţine că „Bursucul” a avut un singur „eşec major” pe banca clujenilor, în sezonul trecut, şi acela a fost reprezentat înfrângerea suferită în faţa celor de la Pyunik, în preliminariile Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj, în această vară. „Bursucul” a fost prezentat deja la noua sa echipă, Jeonbuk Hyundai.

Mihai Stoica, mesaj clar după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Mihai Stoica a fost întrebat dacă îl bucură plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. MM susţine că acest fapt nu poate fi în favoarea FCSB-ului, deoarece totul depinde de ce transferuri va face trupa din Gruia, în această perioadă de mercato.

De asemenea, managerul general de la FCSB susţine că cei de la CFR Cluj nu-i pot reproşa lui Dan Petrescu faptul că nu a luat titlul, în sezonul trecut.

„(n.r. Este bine pentru FCSB că a plecat Dan Petrescu?) Depinde cine o să fie, nu ştiu, habar n-am. Depinde cine o să fie antrenor, ce mutări se vor face, sunt foarte multe variabile şi nu am de unde să ştiu dacă este o mutare care poate să nască un progres la CFR sau nu.

Reclamă
Reclamă

Eu zic că a avut un singur eşec major: Pyunik. Titlul nu poţi să îl iei tot timpul. Jocul a fost inferior celui de acum un an”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj! Neluţu Varga

Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al lui CFR Cluj. Gruparea ardeleană a negociat cu 3 antrenori italieni în ultimele zile: Andrea Mandorlini, Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin. În cele din urmă Varga a decis să îl numească pe Mandorlini.

Mandorlini va fi. Duminică soseşte la Cluj şi va fi noul antrenor al echipei”, a spus Neluţu Varga, pentru Antena Sport.

Reclamă

CFR Cluj a negociat în ultimele ore şi cu secundul lui Mandorlini din perioada primului mandat al acestuia la CFR Cluj, Roberto Bordin. Negocierile cu acesta au picat din pricina clauzei de reziliere pe care o avea acesta, de 500.000 de euro.

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci chiar pe Roberto Bordin, cu care CFR Cluj a negociat acum.

Andrea Mandorlini rămâne liber de contract la finalul acestei luni, ultima dată acesta antrenând-o pe Mantova, în Serie C. Tehnicianul italian de 62 de ani le-a mai pregătit, de-a lungul carierei, pe Cremonese, Genoa, Verona sau Sassuolo.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și