Închide meniul

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj! Neluţu Varga: „Duminică soseşte la Cluj”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 12:30

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj! Neluţu Varga: Duminică soseşte la Cluj”

Obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci/ Profimedia Images

  • Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al lui CFR Cluj!
  • Neluţu Varga l-a ales pe Mandorlini după ce a negociat şi cu Bergodi şi Bordin

Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al lui CFR Cluj. Gruparea ardeleană a negociat cu 3 antrenori italieni în ultimele zile: Andrea Mandorlini, Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin. În cele din urmă Varga a decis să îl numească pe Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AntenaSport anunţa încă de acum 3 zile că Andrea Mandorlini va semna cu CFR Cluj. Contractul pe care Mandorlini îl va semna cu CFR Cluj va fi pe un an, cu posibilitatea de prelungire după această perioadă.

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj!

Mandorlini va fi. Duminică soseşte la Cluj şi va fi noul antrenor al echipei”, a spus Neluţu Varga, pentru Antena Sport.

Reclamă

CFR Cluj a negociat în ultimele ore şi cu secundul lui Mandorlini din perioada primului mandat al acestuia la CFR Cluj, Roberto Bordin. Negocierile cu acesta au picat din pricina clauzei de reziliere pe care o avea acesta, de 500.000 de euro.

Era exclus ca Neluţu Varga să achite această sumă.

Reclamă

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci chiar pe Roberto Bordin, cu care CFR Cluj a negociat acum.

AntenaSport anunţa în urmă cu trei zile că Mandorlini era favorit să o preia pe CFR Cluj

AntenaSport anunţa în urmă cu trei zile că Andrea Mandorlini era principalul favorit să preia banca tehnică a lui CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu.

Tot AntenaSport preciza că Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni nu au fost niciodată o variantă pentru banca celor de la CFR Cluj, deoarece Neluţu Varga nu a luat legătura cu aceştia.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini rămâne liber de contract la finalul acestei luni, ultima dată acesta antrenând-o pe Mantova, în Serie C. Tehnicianul italian de 62 de ani le-a mai pregătit, de-a lungul carierei, pe Cremonese, Genoa, Verona sau Sassuolo.

La CFR Cluj, Mandorlini a avut performanţe remarcabile, reuşind să câştige titlul alături de trupa clujeană, pe vremea când echipa era condusă de Arpad Paszkany.

Dan Petrescu, prezentat oficial de Jeonbuk Hyundai! Mesajul echipei sud-coreene pentru fostul antrenor al lui CFR Cluj

Dan Petrescu va fi prezentat oficial de Jeonbuk Hyundai! Nu mai este niciun dubiu, antrenorul român va pregăti gruparea sud-coreeană. Petrescu a şi semnat contractul cu Jeonbuk.

Prezentarea oficială a lui Dan Petrescu urmează să aibă loc pe 14 iunie, a anunţat, pe Twitter, Dario Focardi, jurnalist specializat în fotbalul din Asia.

Sud-coreenii speră într-un reviriment al lui Jeonbuk, echipă aflată pe locul 7 în K League, din 12 echipe. Jeonbuk este calificată şi în sferturile de finală ale Cupei Coreei de Sud.

Jeonbuk are 9 campionate în Coreea de Sud, ultimele fiind luate, la rând, din 2017 până în 2021.

Cristi Balaj, prima reacţie după plecarea lui Dan Petrescu: „Pleca şi dacă lua titlul!”

Cristi Balaj a avut o primă reacţie după plecarea lui Dan Petrescu. Preşedintele campioanei a spus că acesta pleca şi dacă lua titlul. Balaj a spus că decizia a fost luată după o discuţie avută de Dan Petrescu cu Neluţu Varga.

Reclamă

Cristi Balaj a spus că există două variante pentru postul de antrenor de la CFR Cluj, iar una dintre ele este Cristiano Bergodi.

Dan Petrescu nu era agăţat, nu şi-a dorit în orice condiţii să rămână la CFR Cluj. Vorbim de Dan Petrescu cel care a apărut la conferinţa de presă şi şi-a cerut scuze. A fost sezon foarte greu în care s-au întâmplat foarte multe. A avut anumite nemulţumiri, frustrări, dezamăgiri. A spus-o public că şi-a dorit să plece. Legat de plecarea lui, nu am fost implicat deloc.

Ştiu că a avut o discuţie cu patronul echipei. Repet, nu am participat la discuţie pentru că a fost unul din oamenii care au insistat să vin la CFR Cluj. Probabil că pleca şi dacă lua titlul. Are nevoie de o pauză. De astăzi am început să lucrăm intens. Întrebări am pus, dar nu s-a trimis nicio propunere de contract. Am întrebat doi antrenori. Unul este Bergodi, dar nu am început cu el”, a spus Cristi Balaj pentru digisport.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”