Închide meniul

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita: „A făcut figuri! La revedere!” Noul atacant pe care îl vrea la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 23:19

Reclamă
Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita: „A făcut figuri! La revedere! Noul atacant pe care îl vrea la FCSB

Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central din prima ligă din Portugalia

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a reorientat, după ce a ratat transferul lui Arnold Garita. Patronul de la FCSB a confirmat interesul pentru Mamadou Thiam, atacantul celor de la U Cluj.

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat negocieri cu agentul lui Arnold Garita, însă a fost nemulţumit de atitudinea atacantului, şi astfel nu mai vrea să-l transfere la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are o altă ţintă în prezent, după ce şi-a luat gândul de la Garita. Mamadou Thiam, de la U Cluj, este atacantul dorit de Becali la FCSB, şi negociază deja cu „şepcile roşii”, fie pentru un transfer definitiv, fie pentru un împrumut al senegalezului.

Pe de altă parte, Becali a dat de înţeles că Andrea Compagno va rămâne la trupa roş-albastră, după ce se zvonise că este de vânzare în această perioadă de mercato.

Reclamă

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament.

Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură. Să vedem, e un jucător din zona Clujului. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm (n.r.- pe Thiam), vedem”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali visează să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul

Gigi Becali a dezvăluit că ar vrea să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul. Patronul de la FCSB susţine că atacantul nu mai este acelaşi jucător care a evoluat la trupa roş-albastră în perioada 2018-2020.

Gigi Becali este impresionat de doi jucători de la Farul, Andrei Borza şi Denis Alibec. Patronul de la FCSB este conştient că îi va fi greu să îi transfere pe cei doi, mai ales că atacantul de 32 de ani are şi o clauză specială în contractul său, aceea care stipulează faptul că poate pleca doar în străinătate de la trupa lui Gică Hagi.

Totodată, Becali a precizat că şi dacă îl cumpără pe Denis Alibec sau pe Andrei Borza de la Gică Hagi, nu este convins că că cei doi vor da acelaşi randament la trupa roş-albastră, precum cel pe care l-au avut sub comanda „Regelui”.

„(N.r. transferaţi de la Farul) Pe cine? Doi jucători aş lua de la Farul, Borza şi Alibec. Dar nu pot să-l mai iau pe Alibec, are clauză.

Nu mai e acelaşi Alibec, e o altă versiune a lui. Să zicem că-l luăm pe Borza, ipotetic vorbind. Dar funcţionează la noi? Nu vezi că toţi pe care i-am luat de la Hagi, nu au jucat la noi”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și