Închide meniul

Gigi Becali visează să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul: „Nu mai e acelaşi! E o versiune nouă!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 22:26

Reclamă
Gigi Becali visează să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul: „Nu mai e acelaşi! E o versiune nouă!

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că ar vrea să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul. Patronul de la FCSB susţine că atacantul nu mai este acelaşi jucător care a evoluat la trupa roş-albastră în perioada 2018-2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a impresionat la Farul, în sezonul recent încheiat. Atacantul de 32 de ani a fost revitalizat de Gică Hagi, reuşind să marcheze 14 goluri, în stagiunea în care constănţenii au devenit campioni.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul

Gigi Becali este impresionat de doi jucători de la Farul, Andrei Borza şi Denis Alibec. Patronul de la FCSB este conştient că îi va fi greu să îi transfere pe cei doi, mai ales că atacantul de 32 de ani are şi o clauză specială în contractul său, aceea care stipulează faptul că poate pleca doar în străinătate de la trupa lui Gică Hagi.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Alibec, mărturisind că acesta este s-a schimbat faţă de perioada în care a evoluat la FCSB.

Totodată, Becali a precizat că şi dacă îl cumpără pe Denis Alibec sau pe Andrei Borza de la Gică Hagi, nu este convins că că cei doi vor da acelaşi randament la trupa roş-albastră, precum cel pe care l-au avut sub comanda „Regelui”.

Reclamă

„(N.r. transferaţi de la Farul) Pe cine? Doi jucători aş lua de la Farul, Borza şi Alibec. Dar nu pot să-l mai iau pe Alibec, are clauză.

Nu mai e acelaşi Alibec, e o altă versiune a lui. Să zicem că-l luăm pe Borza, ipotetic vorbind. Dar funcţionează la noi? Nu vezi că toţi pe care i-am luat de la Hagi, nu au jucat la noi”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali s-a reorientat, după ratarea transferului lui Arnold Garita! Atacantul dorit de FCSB

Gigi Becali s-a reorientat, după ratarea transferului lui Arnold Garita. Patronul de la FCSB a pus ochii pe un alt atacant, pe care vrea să-l aducă la echipă în această vară, de la o altă formaţie de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a luat în vizor pe Mamadou Thiam. Vârful celor de la U Cluj este dorit de către patronul FCSB, anunţă digisport.ro.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

De-a lungul carierei sale, Mamadou Thiam a evoluat la formaţii precum Dijon, Clermont şi Nancy, în Franţa.

De asemenea, acesta a bifat selecţii şi la naţionalele de tineret ale Senegalului, însă nu a făcut pasul spre naţionala mare a ţării sale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și