Închide meniul

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita: „A făcut figuri! La revedere!” Noul atacant pe care îl vrea la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 23:19

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita: „A făcut figuri! La revedere! Noul atacant pe care îl vrea la FCSB

Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central din prima ligă din Portugalia

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

  • Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita a picat
  • Patronul de la FCSB are o nouă ţintă

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a reorientat, după ce a ratat transferul lui Arnold Garita. Patronul de la FCSB a confirmat interesul pentru Mamadou Thiam, atacantul celor de la U Cluj.

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat negocieri cu agentul lui Arnold Garita, însă a fost nemulţumit de atitudinea atacantului, şi astfel nu mai vrea să-l transfere la FCSB.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are o altă ţintă în prezent, după ce şi-a luat gândul de la Garita. Mamadou Thiam, de la U Cluj, este atacantul dorit de Becali la FCSB, şi negociază deja cu „şepcile roşii”, fie pentru un transfer definitiv, fie pentru un împrumut al senegalezului.

Pe de altă parte, Becali a dat de înţeles că Andrea Compagno va rămâne la trupa roş-albastră, după ce se zvonise că este de vânzare în această perioadă de mercato.

Reclamă

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament.

Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură. Să vedem, e un jucător din zona Clujului. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm (n.r.- pe Thiam), vedem”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali visează să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul

Gigi Becali a dezvăluit că ar vrea să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul. Patronul de la FCSB susţine că atacantul nu mai este acelaşi jucător care a evoluat la trupa roş-albastră în perioada 2018-2020.

Gigi Becali este impresionat de doi jucători de la Farul, Andrei Borza şi Denis Alibec. Patronul de la FCSB este conştient că îi va fi greu să îi transfere pe cei doi, mai ales că atacantul de 32 de ani are şi o clauză specială în contractul său, aceea care stipulează faptul că poate pleca doar în străinătate de la trupa lui Gică Hagi.

Totodată, Becali a precizat că şi dacă îl cumpără pe Denis Alibec sau pe Andrei Borza de la Gică Hagi, nu este convins că că cei doi vor da acelaşi randament la trupa roş-albastră, precum cel pe care l-au avut sub comanda „Regelui”.

„(N.r. transferaţi de la Farul) Pe cine? Doi jucători aş lua de la Farul, Borza şi Alibec. Dar nu pot să-l mai iau pe Alibec, are clauză.

Nu mai e acelaşi Alibec, e o altă versiune a lui. Să zicem că-l luăm pe Borza, ipotetic vorbind. Dar funcţionează la noi? Nu vezi că toţi pe care i-am luat de la Hagi, nu au jucat la noi”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani