Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone va vedea de pe stadion finala UEFA Champions League: „Pare un meci dezechilibrat, Manchester City e favorită clară!”

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 16:38

Reclamă
Ioan Andone va vedea de pe stadion finala UEFA Champions League: „Pare un meci dezechilibrat, Manchester City e favorită clară!

Ioan Andone va vedea de pe stadion finala UEFA Champions League

Ioan Andone, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport

Ioan Andone va vedea de pe stadion finala UEFA Champions League. Tehnicianul a mers la Istanbul pentru ultimul act dintre Manchester City şi Inter, mărturisind că va fi suproterul „cetăţenilor”, deoarece este fanul lui Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City – Inter, finala UEFA Champions League, va fi în această seară, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Ioan Andone va vedea de pe stadion finala UEFA Champions League

Ioan Andone a declarat că finala dintre Manchester City şi Inter pare dezechilibrată, „cetăţenii” fiind clar favoriţi. De asemenea, fostul antrenor de la Dinamo a declarat că Erling Haaland este în mare formă, fiind principala armă a lui Pep Guardiola în confruntarea cu italienii.

De asemenea, Andone a mărturisit că va ţine cu Manchester City, deoarece îi place stilul de joc pe care îl practică echipele antrenate de Pep Guardiola.

„(N.r. Vă pregătiţi de marea finală) Da, da, da. Plec astăzi la Istanbul. Am văzut în semifinale, în meciul tur, pe City la Madrid. Şi am văzut returul, am văzut Interul cu Milan. Pare dezechilibrata, sincer, finala. City are un joc de posesie fantastic, cu Haaland în mare formă.

Reclamă

Inter e o echipă care se apara foarte bine. Cred că o să le fie greu. O finală, niciodată nu-i câştigată înainte. Favorita-i City, clar.

(N.r. Sunt la ani lumina faţă de noi?) Da, diferenţa e mare. Greu să-i ajungem. Trebuie să avem o politică din asta naţională, cumva, să putem să ajungem şi noi acolo. Dar nu la primele 5 campionate, nu cumva să ne mai gândim la semifinala de Champions League. Primavara europeană din Champions League. Nu cred. Nu cred că în următorii 5 ani vom vedea o echipă românească. Sunt foarte mulţi bani în fotbalul european. Parcă prea mulţi bani.

Mai ales în Anglia, unde se sparg sute de milioane de euro si nu-s în stare să câştige…exemplul lui City. Nu câştigă un Champions League. Poate anul acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Eu aş vrea şi pentru Guardiola, că e a doua finală care o are acolo. Îmi place de el ca antrenor, toate echipele antrenate de el au făcut spectacol. Produc fotbal. Şi daca produci fotbal, până la urma vei fi învingător”, a declarat Ioan Andone, exclusiv pentru Antena Sport.

Ce a spus Pep Guardiola, înainte de Manchester City – Inter Milano

Pep Guardiola e pregătit pentru finala Ligii Campionilor. Manchester City o va întâlni pe Inter în finala de sâmbătă seară de la Istanbul.

„Trebuie să avem răbdare. Cel mai important într-un astfel de meci este să crezi că la 0-0 pierzi meciul. Echipele din Italia se gândesc la 0-0 că vor câştiga meciul. Nu îl câştigă, e 0-0. Trebuie să avem stabilitate şi să găsim ritmul.

Planul ne oferă stabilitate şi ne ajută în anumite momente ale meciului pentru a putea reveni şi pentru a avea siguranţă. E important într-o finală să ai un plan.

Dar finala e un singur meci. Dacă lucrurile merg prost, atunci putem băga mai mulţi atacanţi. Sau putem să punem şapte fundaşi centrali, cine ştie. Sunt momente când nu e vorba despre tactică, ci despre dorinţă”, a declarat Pep Guardiola, la conferinţa de presă, potrivit site-ului oficial al clubului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și