Închide meniul

Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024, după ce Manchester City a câștigat trofeul

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 8:36

Reclamă
Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024, după ce Manchester City a câștigat trofeul

Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024

Tragere la sorți Liga Campionilor / Profimedia Images

Urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024 au fost stabilite, după ce Manchester City a câștigat aseară trofeul din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Manchester City s-a impus la Istanbul, a fost eliberat un loc în prima urnă, unde cetățenii se aflau deja din postura de campioni ai Angliei. Beneficiara este campioana Olandei, Feyenoord, care va fi și ea în prima urnă valorică.

Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024

În acest moment, știm deja 26 dintre cele 32 de echipe care vor fi prezente la tragerea la sorți de pe 31 august. în urnele de mai jos, am ales restul de 6 echipe în funcție de coeficient, ele fiind considerate favorite.

Grupa morții ar putea să le aducă la start pe Manchester City, Real Madrid, AC Milan și Lens

Urnele Ligii Campionilor 2023-2024

* echipele favorite să ajungă în grupele Ligii Campionilor

Reclamă

Suma primită de „cetăţeni”, după ce au câştigat în premieră Liga Campionilor

Manchester City – Inter Milano 1-0 | Suma primită de „cetăţeni”, după ce au câştigat în premieră Liga Campionilor. Echipa lui Pep Guardiola a cucerit în premieră Liga Campionilor, după ce s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Inter în finala de la Istanbul, graţie golului marcat de Rodri în minutul 68.

Pe lângă trofeu şi un loc în istorie, Manchester City a câştigat şi o sumă importantă de bani odată cu câştigarea celei mai importante competiţii intercluburi la nivel european. „Cetăţenii” au încasat pentru victoria din finala de la Istanbul suma de 19,8 milioane de euro de la UEFA.

Inter, finalista din acest sezon, nu va pleca cu buzunarul gol de la Istanbul. Echipa antrenată de Simone Inzaghi va primi 15,5 milioane de euro pentru prezenţa în ultimul act al competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Aceste sume nu includ premiile câştigate de cele două echipe pe durata turneului, dar nici procentul de 25% din biletele vândute la finala de la Istanbul. De asemenea, suma totală a câştigurilor va creşte după market pool. În ceea ce o priveşte pe City, echipa lui Guardiola va mai primi sume importante pentru participările la Supercupa Europei şi la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Pe parcursul competiţiei, Manchester City a obţinut peste 61 de milioane de euro, în timp ce lui Inter i-au intrat în cont până la finala de la Istanbul aproximativ 57 de milioane de euro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 Vezi toate știrile
Citește și