Închide meniul

Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024, după ce Manchester City a câștigat trofeul

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 8:36

Reclamă
Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024, după ce Manchester City a câștigat trofeul

Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024

Tragere la sorți Liga Campionilor / Profimedia Images

Urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024 au fost stabilite, după ce Manchester City a câștigat aseară trofeul din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Manchester City s-a impus la Istanbul, a fost eliberat un loc în prima urnă, unde cetățenii se aflau deja din postura de campioni ai Angliei. Beneficiara este campioana Olandei, Feyenoord, care va fi și ea în prima urnă valorică.

Cum arată urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2023-2024

În acest moment, știm deja 26 dintre cele 32 de echipe care vor fi prezente la tragerea la sorți de pe 31 august. în urnele de mai jos, am ales restul de 6 echipe în funcție de coeficient, ele fiind considerate favorite.

Grupa morții ar putea să le aducă la start pe Manchester City, Real Madrid, AC Milan și Lens

Urnele Ligii Campionilor 2023-2024

* echipele favorite să ajungă în grupele Ligii Campionilor

Reclamă

Suma primită de „cetăţeni”, după ce au câştigat în premieră Liga Campionilor

Manchester City – Inter Milano 1-0 | Suma primită de „cetăţeni”, după ce au câştigat în premieră Liga Campionilor. Echipa lui Pep Guardiola a cucerit în premieră Liga Campionilor, după ce s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Inter în finala de la Istanbul, graţie golului marcat de Rodri în minutul 68.

Pe lângă trofeu şi un loc în istorie, Manchester City a câştigat şi o sumă importantă de bani odată cu câştigarea celei mai importante competiţii intercluburi la nivel european. „Cetăţenii” au încasat pentru victoria din finala de la Istanbul suma de 19,8 milioane de euro de la UEFA.

Inter, finalista din acest sezon, nu va pleca cu buzunarul gol de la Istanbul. Echipa antrenată de Simone Inzaghi va primi 15,5 milioane de euro pentru prezenţa în ultimul act al competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Aceste sume nu includ premiile câştigate de cele două echipe pe durata turneului, dar nici procentul de 25% din biletele vândute la finala de la Istanbul. De asemenea, suma totală a câştigurilor va creşte după market pool. În ceea ce o priveşte pe City, echipa lui Guardiola va mai primi sume importante pentru participările la Supercupa Europei şi la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Pe parcursul competiţiei, Manchester City a obţinut peste 61 de milioane de euro, în timp ce lui Inter i-au intrat în cont până la finala de la Istanbul aproximativ 57 de milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și