Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj: „E greu după Dan Petrescu!”

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 21:23

Reclamă
Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj: „E greu după Dan Petrescu!

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci/ Profimedia

Ioan Andone este convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj. Antrenorul susţine că italianul va avea viaţă grea la trupa din Gruia, deoarece pretenţiile clujenilor sunt foarte mari, având în vedere că până în sezonul trecut, reuşiseră să câştige cinci titluri consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj în această vară, după ce echipa s-a clasat pe locul al treilea în play-off-ul Ligii 1. În locul „Bursucului”, Neluţu Varga l-a preferat pe Andrea Mandorlini.

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj

Ioan Andone a analizat alegerea făcută de Neluţu Varga. Fostul tehnician al lui Dinamo este de părere că patronul din Gruia a luat o decizie neaşteptată, ţinând cont de rezultatele înregistrate de tehnicianul italian, în ultimii ani.

De asemenea, Andone susţine că lui Mandorlini nu îi va fi uşor în Gruia, deoarece va prelua echipa după plecarea lui Dan Petrescu, cel care a avut rezultate remarcabile pe banca clujenilor.

„Nu mă aşteptam. În ultimul timp n-a mai fost în vizor, să zic, în atenţia echipelor din Europa.

Reclamă
Reclamă

Dar e un fost campion cu CFR Cluj. Omul cunoaşte lucrurile. Cred că poate să reuşească, dar o să-i fie foarte greu să înlănţuie 5 campionte, ceea ce a făcut Dan Petrescu. Performanţa asta nu văd să o mai facă cineva. E greu după Dan Petrescu.

Oricum e mai slab campionatul decât în perioada în care a fost el (n.r. Madorlini) şi a câştigat. Aşteptările sunt foarte mari. Locul 2 nu-i valabil la CFR Cluj. Dacă ia locul 1, o să fie în regulă”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul

Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al lui CFR Cluj. Gruparea ardeleană a negociat cu 3 antrenori italieni în ultimele zile: Andrea Mandorlini, Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin. În cele din urmă Varga a decis să îl numească pe Mandorlini.

Reclamă

„Mandorlini va fi. Duminică soseşte la Cluj şi va fi noul antrenor al echipei”, a spus Neluţu Varga, pentru Antena Sport.

CFR Cluj a negociat în ultimele ore şi cu secundul lui Mandorlini din perioada primului mandat al acestuia la CFR Cluj, Roberto Bordin. Negocierile cu acesta au picat din pricina clauzei de reziliere pe care o avea acesta, de 500.000 de euro.

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci chiar pe Roberto Bordin, cu care CFR Cluj a negociat acum.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și