Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj: „E greu după Dan Petrescu!”

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 21:23

Reclamă
Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj: „E greu după Dan Petrescu!

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci/ Profimedia

Ioan Andone este convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj. Antrenorul susţine că italianul va avea viaţă grea la trupa din Gruia, deoarece pretenţiile clujenilor sunt foarte mari, având în vedere că până în sezonul trecut, reuşiseră să câştige cinci titluri consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj în această vară, după ce echipa s-a clasat pe locul al treilea în play-off-ul Ligii 1. În locul „Bursucului”, Neluţu Varga l-a preferat pe Andrea Mandorlini.

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj

Ioan Andone a analizat alegerea făcută de Neluţu Varga. Fostul tehnician al lui Dinamo este de părere că patronul din Gruia a luat o decizie neaşteptată, ţinând cont de rezultatele înregistrate de tehnicianul italian, în ultimii ani.

De asemenea, Andone susţine că lui Mandorlini nu îi va fi uşor în Gruia, deoarece va prelua echipa după plecarea lui Dan Petrescu, cel care a avut rezultate remarcabile pe banca clujenilor.

„Nu mă aşteptam. În ultimul timp n-a mai fost în vizor, să zic, în atenţia echipelor din Europa.

Reclamă
Reclamă 4

Dar e un fost campion cu CFR Cluj. Omul cunoaşte lucrurile. Cred că poate să reuşească, dar o să-i fie foarte greu să înlănţuie 5 campionte, ceea ce a făcut Dan Petrescu. Performanţa asta nu văd să o mai facă cineva. E greu după Dan Petrescu.

Oricum e mai slab campionatul decât în perioada în care a fost el (n.r. Madorlini) şi a câştigat. Aşteptările sunt foarte mari. Locul 2 nu-i valabil la CFR Cluj. Dacă ia locul 1, o să fie în regulă”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul

Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al lui CFR Cluj. Gruparea ardeleană a negociat cu 3 antrenori italieni în ultimele zile: Andrea Mandorlini, Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin. În cele din urmă Varga a decis să îl numească pe Mandorlini.

Reclamă

„Mandorlini va fi. Duminică soseşte la Cluj şi va fi noul antrenor al echipei”, a spus Neluţu Varga, pentru Antena Sport.

CFR Cluj a negociat în ultimele ore şi cu secundul lui Mandorlini din perioada primului mandat al acestuia la CFR Cluj, Roberto Bordin. Negocierile cu acesta au picat din pricina clauzei de reziliere pe care o avea acesta, de 500.000 de euro.

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci chiar pe Roberto Bordin, cu care CFR Cluj a negociat acum.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:48

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: „Trebuie să consolidăm echipa”. Ce jucători caută giuleştenii

19:38

„Dacă era Coman în teren, câştigam clar” Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu, după schimbarea din meciul cu Belgia

19:26

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează”

19:18

„Mergem să luăm locul unu!” Denis Drăguş, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Ce a spus despre Marius Şumudică

18:36

Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial! Unde se va disputa returul

18:34

Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură!”. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și