Închide meniul

Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan: „Am stat în faţa lui”

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 19:16

Reclamă
Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan: „Am stat în faţa lui

Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan

Silvio Berlusconi şi Carlo Ancelotti / ProfiMedia

Adrian Porumboiu a vorbit despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan. Fostul arbitru român şi patron la FC Vaslui a dezvăluit că nu doar conducătorii din ţara noastră dictau schimbările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca Gigi Becali, patronul de la FCSB, Adrian Porumboiu a recunoscut că se băga şi el peste antrenor, când era finanţator la FC Vaslui. Cu toatea acestea, fostul arbitru a dezvăluit că astfel de lucruri se petreceau şi la echipele de top ale Europei. Silvio Berlusconi, fostul patron al celor de la AC Milan, care a încetat din viaţă luni, la 86 de ani, i-a dictat schimbările lui Carlo Ancelotti chiar la un AC Milan – Barcelona.

Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan: „Am stat în faţa lui”

”Nu trebuie să se prescrie. Ce am făcut, am făcut. Nu trebuie să mă comparați cu Gigi. Ce am făcut, am făcut. Am intervenit. Nu pot să spun că nu am intervenit. Făcea și Berlusconi la Milan. Eu am auzit treaba asta. Am stat în fața lui, eram observator la Milan cu Barcelona.

L-a chemat pe Galliani și i-a transmis lui Ancelotti să facă o schimbare. S-a făcut schimbarea. Toată lumea se amestecă. Pe banii lui, pot să se amestece. Eu am intervenit și nu mi-e rușine cu ce am făcut. De câte ori am intervenit am făcut-o bine”, a povestit Adrian Porumboiu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Silvio Berlusconi a murit la 86 de ani

Silvio Berlusconi a murit luni! Fostul președinte de la AC Milan, și fostul politician italian, a decedat la vârsta de 86 de ani, după o luptă cu leucemia.

Silvio Berlusconi a cumpărat-o pe AC Milan în 1986, salvând echipa de la faliment. Ce a urmat, a intrat în istorie. AC Milan a devenit una dintre cele mai titrate echipe din Serie A, cât și din Europa, câștigând sub comanda lui Berlusconi numeroase trofee.

Berlusconi a investit sume colosale de bani la echipa de pe San Siro, iar la doar doi ani distanță după ce a cumpărat-o, AC Milan reușea să câștige Cupa Campionilor Europeni, în 1988.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, sub patronatul lui Silvio Berlusconi, AC Milan a câștigat opt titluri în Serie A, cinci Cupe ale Campionilor Europeni, cât și mai multe trofee interne în Italia.

Silvio Berlusconi a plecat de la AC Milan în 2017, vânzând echipa în schimbul a 830 de milioane de euro, unui grup de investiții.

La un an distanță, Silvio Berlusconi o cumpăra pe Monza, alături de un colaborator. Cu Berlusconi patron, Monza a reușit să promoveze în Serie A.

În plan politic, Silvio Berlusconi a fost prim-ministrul Italiei în trei mandate, 1994 – 1995, 2001 – 2006 și 2008 – 2011. Averea sa depășește 7 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și