Închide meniul

Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan: „Am stat în faţa lui”

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 19:16

Reclamă
Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan: „Am stat în faţa lui

Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan

Silvio Berlusconi şi Carlo Ancelotti / ProfiMedia

Adrian Porumboiu a vorbit despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan. Fostul arbitru român şi patron la FC Vaslui a dezvăluit că nu doar conducătorii din ţara noastră dictau schimbările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca Gigi Becali, patronul de la FCSB, Adrian Porumboiu a recunoscut că se băga şi el peste antrenor, când era finanţator la FC Vaslui. Cu toatea acestea, fostul arbitru a dezvăluit că astfel de lucruri se petreceau şi la echipele de top ale Europei. Silvio Berlusconi, fostul patron al celor de la AC Milan, care a încetat din viaţă luni, la 86 de ani, i-a dictat schimbările lui Carlo Ancelotti chiar la un AC Milan – Barcelona.

Adrian Porumboiu, despre schimbările făcute de Silvio Berlusconi în timpul meciurilor lui Milan: „Am stat în faţa lui”

”Nu trebuie să se prescrie. Ce am făcut, am făcut. Nu trebuie să mă comparați cu Gigi. Ce am făcut, am făcut. Am intervenit. Nu pot să spun că nu am intervenit. Făcea și Berlusconi la Milan. Eu am auzit treaba asta. Am stat în fața lui, eram observator la Milan cu Barcelona.

L-a chemat pe Galliani și i-a transmis lui Ancelotti să facă o schimbare. S-a făcut schimbarea. Toată lumea se amestecă. Pe banii lui, pot să se amestece. Eu am intervenit și nu mi-e rușine cu ce am făcut. De câte ori am intervenit am făcut-o bine”, a povestit Adrian Porumboiu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Silvio Berlusconi a murit la 86 de ani

Silvio Berlusconi a murit luni! Fostul președinte de la AC Milan, și fostul politician italian, a decedat la vârsta de 86 de ani, după o luptă cu leucemia.

Silvio Berlusconi a cumpărat-o pe AC Milan în 1986, salvând echipa de la faliment. Ce a urmat, a intrat în istorie. AC Milan a devenit una dintre cele mai titrate echipe din Serie A, cât și din Europa, câștigând sub comanda lui Berlusconi numeroase trofee.

Berlusconi a investit sume colosale de bani la echipa de pe San Siro, iar la doar doi ani distanță după ce a cumpărat-o, AC Milan reușea să câștige Cupa Campionilor Europeni, în 1988.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, sub patronatul lui Silvio Berlusconi, AC Milan a câștigat opt titluri în Serie A, cinci Cupe ale Campionilor Europeni, cât și mai multe trofee interne în Italia.

Silvio Berlusconi a plecat de la AC Milan în 2017, vânzând echipa în schimbul a 830 de milioane de euro, unui grup de investiții.

La un an distanță, Silvio Berlusconi o cumpăra pe Monza, alături de un colaborator. Cu Berlusconi patron, Monza a reușit să promoveze în Serie A.

În plan politic, Silvio Berlusconi a fost prim-ministrul Italiei în trei mandate, 1994 – 1995, 2001 – 2006 și 2008 – 2011. Averea sa depășește 7 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și