Închide meniul

FCSB, transfer surpriză! Un fundaş din Africa de Sud, adus la echipa lui Gigi Becali: „A semnat cu gigantul club român”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 12:15

Reclamă
FCSB, transfer surpriză! Un fundaş din Africa de Sud, adus la echipa lui Gigi Becali: A semnat cu gigantul club român”

Fanii lui Kaizer Chiefs critică conducerea clubului

Siyabonga Ngezana, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

FCSB, transfer surpriză! Un fundaş sud-african, Siyabonga Ngezana, de la Kaizer Chiefs, s-a înţeles cu FCSB. Ngezana are 25 de ani şi evoluează pe postul de fundaş central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul sud-african a evoluat la nivel de seniori doar la Kaizer Chiefs. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro.

FCSB, transfer surpriză! Un fundaş din Africa de Sud, adus la echipa lui Gigi Becali

Transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB a fost anunţat de clubul de care fundaşul sud-african s-a despărţit, Kaizer Chiefs.

Kaizer Chiefs și-a luat rămas bun de la fundașul Siyabonga Ngezana, care a semnat cu gigantul român FCSB, cunoscut în trecut ca Steaua București. Îi urăm tot binele!”, a anunţat clubul Kaizer Chiefs pe contul său de Facebook.

Mihai Stoica anunța ieri seară că FCSB a rezolvat transferurile a doi fundași centrali. „Discuțiile s-au încheiat, urmează să semneze contractele.

Reclamă
Reclamă 4

Discuțiile s-au încheiat, urmează să semneze contractele. Cu unul dintre ei suntem foarte aproape să semnăm zilele astea. Al doilea joacă la echipa națională și are meci. Doar unul dintre ei este internațional”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu: „E greu să te lupţi cu mine!”

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric pentru Dan Şucu. Patronul de la FCSB este convins că Rapid nu va avea şanse la titlu, în sezonul viitor, în ciuda investiţiilor pe care sunt pregătiţi să le face oficialii clubului de sub Grant.

Rapid a oficializat patru transferuri până în acest moment, doi dintre jucătorii aduşi fiind Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, jucători plecaţi de la FCSB în această vară.

Reclamă

Gigi Becali susţine că Rapid nu se poate lupta pentru titlul din Liga 1, după ce a transferat doi jucători pe care el i-a dat afară. Latifundiarul din Pipera a mai declarat că Dan Şucu nu are experinţa necesară în fotbal, pentru a putea face performanţă.

Anul ăsta, nu (n.r.- dacă Rapid are șanse la titlu)! Ne luptăm acolo, dar ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. Mai greu să te lupți cu mine când iei doi jucători pe care eu îi las. În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el este de un an (n.r.- Dan Șucu).

În fotbal sunt multe hiene, e mai greu. Trebuie să fii foarte atent. Bine, e greu să ciupești bani de la Șucu, pentru că el nu dă. (n.r.- despre investițiile promise la Rapid) 25 de milioane în următorii 10 ani (n.r.- râde)? Cum 25 de milioane? Văd că i-a luat gratis pe Oaidă, pe Cristea…”, a declarat Gigi Becali.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:24

LIVE TEXTMălina Călugăreanu concurează ACUM în turul trei la floretă feminin, la Jocurile Olimpice

15:20

CFR Cluj – Universitatea Craiova LIVE TEXT (22:00). Duel de foc în Gruia. Echipele probabile

15:13

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

15:10

Farul – Botoşani, 19:00, LIVE SCORE. Liviu Ciobotariu debutează pe banca moldovenilor contra lui Gică Hagi!

14:59

Ana Maria Bărbosu, după concursul de calificare în finala pe echipe: „Românii trebuie să fie mândri de noi. Nadia m-a felicitat”

14:43

„Nadia ne-a purtat noroc” Sabrina Maneca Voinea, după prima subdiviziune a calificărilor: „Poate fi cea mai frumoasă zi”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și