Închide meniul

Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia! Antrenorul român ar putea pleca de la PAOK

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 17:03

Reclamă
Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia! Antrenorul român ar putea pleca de la PAOK

Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia

Răzvan Lucescu, în timpul unei partide/ Hepta

Răzvan Lucescu se află „în luptă” cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia. Antrenorul român, precum şi fosta legendă a naţionalei Italiei, sunt pe lista oficialilor de la Adana Demirspor, echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul patru, în prima ligă din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca celor de la PAOK. În sezonul recent încheiat, trupa tehnicianului român s-a clasat pe locul patru, la final, şi a pierdut finala Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia

Presa din Turcia anunţă că cei de la Adana Demirspor sunt în căutarea unui nou antrenor, iar pe listă se află Răzvan Lucescu şi Andrea Pirlo.

Preşedintele formaţiei din Superlig, Murat Sancak, se pare că vrea să-i găsească înlocuitor lui Vicenzo Montella, după ce tehnicianul italian a plecat de pe banca turcilor în această vară.

Sursa citată mai sus anunţă că oficialul formaţiei din Turcia va lua decizia finală, după ce se va întâlni atât cu Răzvan Lucescu, cât şi cu Andrea Pirlo.

Reclamă

Răzvan Lucescu se află din iulie 2021 pe banca celor de la PAOK, iar contractul său expiră la finalul sezonului viitor.

De cealaltă parte, Andrea Pirlo este liber de contract, după ce în martie s-a despărţit de Karagumruk, formaţie tot din Turcia.

Concluziile trase de Răzvan Lucescu, după sezonul avut pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu a tras concluziile după sezonul petrecut pe banca trupei elene, şi a dezvăluit că în continuare se simte rănit de finala Cupei Greciei, finală pierdută în faţa celor de la AEK.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu a comentat sezonul avut la PAOK, dezvăluind că acesta a fost unul extrem de dificil, prin prisma faptului că echipa s-a schimbat din temelii.

„A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influența ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câștigat 7 și asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut și furați de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Era un meci de câștigat, ar fi trebuit să-l câștigăm și n-am reușit. N-am avut curaj să câștigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari și am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și au curaj. Noi n-am avut curaj.

Din punct de vedere al rezultatelor, sunt absolut normale, cu o echipă total schimbată. Am făcut ce am putut, în condiţiile în care celelalte echipe s-au întărit. La nivelul pretenţiilor care sunt în Grecia, de la PAOK, rezultatul final a fost dezamăgitor. Trebuie să îmbunătăţim munca pe care am făcut-o anul acesta. Nu putem da asta la o parte, jucătorii au acumulat o anumită experienţă”, a declarat Răzvan Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și