Închide meniul

Răzvan Lucescu a anunţat că va rămâne la PAOK! Concluziile trase la finalul sezonului: „M-a rănit enorm!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 18:40

Răzvan Lucescu a anunţat că va rămâne la PAOK! Concluziile trase la finalul sezonului: „M-a rănit enorm!

Răzvan Lucescu, reacţie savuroasă după o victorie a lui PAOK din cantonament

Răzvan Lucescu, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Răzvan Lucescu a anunţat că va rămâne şi în sezonul viitor la PAOK. Antrenorul român a tras concluziile după sezonul petrecut pe banca trupei elene, şi a dezvăluit că în continuare se simte rănit de finala Cupei Greciei, finală pierdută în faţa celor de la AEK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca celor de la PAOK. În acest sezon, trupa tehnicianul român s-a clasat pe locul patru, şi va merge în preliminariile Conference League.

Răzvan Lucescu a anunţat că va rămâne la PAOK

Răzvan Lucescu a comentat sezonul avut la PAOK, dezvăluind că acesta a fost unul extrem de dificil, prin prisma faptului că echipa s-a schimbat din temelii.

De asemenea, antrenorul român încă nu a depăşit înfrângerea din finala Cupei Greciei, atunci când PAOK a fost învinsă de AEK cu 2-0, deşi trupa din Salonic a jucat în superioritate numerică încă din minutul şase al întâlnirii.

„A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influența ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câștigat 7 și asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut și furați de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Reclamă

Era un meci de câștigat, ar fi trebuit să-l câștigăm și n-am reușit. N-am avut curaj să câștigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari și am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și au curaj. Noi n-am avut curaj.

Din punct de vedere al rezultatelor, sunt absolut normale, cu o echipă total schimbată. Am făcut ce am putut, în condiţiile în care celelalte echipe s-au întărit. La nivelul pretenţiilor care sunt în Grecia, de la PAOK, rezultatul final a fost dezamăgitor. Trebuie să îmbunătăţim munca pe care am făcut-o anul acesta. Nu putem da asta la o parte, jucătorii au acumulat o anumită experienţă.

(N.r. Rămâneţi la PAOK) Da, rămân în Grecia!”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu a făcut anunțul despre viitorul său

”Povești proaste, articole scrise pe undeva prin Egipt, pe un site de sport necunoscut”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă, atunci când a fost întrebat de oferta de la Al-Ahli.

PAOK a terminat campionatul pe locul 4, în acest sezon, și a fost finalistă a Cupei Greciei. Răzvan cataloghează stagiunea ca fiind una bună, ținând cont de schimbările apărute la echipă.

”Pentru toată lumea, e un sezon slab. Pentru mine, e un sezon normal. Am schimbat multe lucruri, le-am făcut loc jucătorilor noi. Lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit. În momentele critice ale sezonuluui, am pierdut doi jucători foarte importanți, Caled și Nelson.

A fost un an de tranziție pentru PAOK. Când faci atâtea schimbări și folosești jucători tineri, lucrurile nu merg mereu în favoarea ta. Când jucătorii nu au experiența necesară, e posibil să termini așa”, a mai spus Lucescu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și